Internetfoto visitkort
Internetfoto visitkort med QR kod till social media Facebook, Instagram, Linkedin. Scannas med appen Swiper. 17-06-25 © Foto Patric Lindén / Internetfoto

Med app som scannar QR-koder blir det lätt och går snabbt att spara ned information. Det gör det enkelt att besöka webbsidor, spara kontaktuppgifter, nyttja erbjudanden eller läsa annan textinformation en verksamheten har.

Tidigare i veckan levererades Internetfotos nya visitkort med QR-koder på baksidan. Dessa är skapta för att smidigt bjuda in dig till Internetfotos Facebooksida, Instakonto och snabblänk till den här webbplatsen.

Fördelen med koderna är att du scannar dessa med mobilen och får in klickbara länkar i luren. Det kan vara en webbadress, rabatterbjudande eller annan textinformation som ett företag har.

QR-koder har funnits i flera år, men har du och använder du den smidiga lösningen?

Sorry, there are no polls available at the moment.
QR-koder
Internetfoto visitkort med QR-koder till social media.

Scanna QR-koder med appen Swiper

Det du behöver göra är att ladda ned en app som förslagsvis Swiper som Internetfoto använder. När du sen ser en QR-kod och blir intresserad av budskapet är det bara ta upp luren, starta appen och scanna koden för att sedan klicka in på historik i Swiper och klicka på länken som koden innehöll.

Personligen tycker jag det mest smidiga med QR-koder är att man får in informationen direkt i luren och bara behöver klicka på länkarna utan att behöva texta in i webbläsarens adressfält.

Tack för du delar

Kommenterna

Skriv kommentar
Fyll i namn