LED-ljus vid regn
IP65 - Damm och vädertätad LED-panel som tål stänk och regn.
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Effektljus vid videoinspelningar inomhus och med fördel utomhus.

Utöver alla färger, styrkor och många andra inställningar som Aputure MC Pro hanterar är chassits konstruktion IP65-klassad.

Det innebär att Aputure MC-Pro har ett rejält dammskydd och är vattentålig som skyddar mot vattenstrålar från alla vinklar.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Med IP65-kapslad chassi får du möjlighet att tillsammans med vädertätade kameror och objektiv använda LED-belysning i miljöer där det kan förekomma stänk eller regn.

Fast här är det extra viktigt att du kommer ihåg att Aputure MC Pro inte klarar utsättas för starka vattentryck och kan heller inte dränkas i stora flöden vatten eller andra vätskor.

Kvalitén för knappar, reglage, display och chassi känns gediget och ligger med skön tyngd i handen.

Mått (mm) och vikt

  • 108 x 70 x 25 ( L x B x H)
  • 247 gram
Väska Apeture
Aputure med kulled för montering på kamera eller magnetfäste.

Aputure MC Pro levereras i en sjyst snygg väska. I den ingår också en kulled för LED-montering i kamerans blixtsko.

Eller så kan skruva på den fiffiga magnethållaren som gör att du kan fästa LED-panelen på metallunderlag och vrida den i önskvärda positioner. Behöver du fästa den platt mot ett metallunderlag finns även magneter på chassits baksida.

Diffuser och raster
1 st bouncer, 1 st flat diffuser och ett raster ingår

I köp ingår även två diffuser och ett (svart) raster. Dessa har magneter och fäster riktigt bra över ljuspanelen. Förutom att kunna kontrollera ljus ännu mer med diffuser fungerar dessa även som ett extra skydd över ljuspanelen.

Bland tillbehören finns också laddkabel och fyra små extra metallplattor. Plattorna har tejp på baksidan så du kan fästa dem och få magnetfunktion på annars icke magnetiskt underlag.

Apeture MC Pro väska och tillbehör.
Väska LED Aputure MC Pro med tillbehör som ingår. Difffuser, raster, kulled, magnet, laddkabel, magnetplattor,

Med USB - Typ C kabel som ingår laddar du batteriet på 90 minuter. Vid fulladdat batteri får du två timmars drifttid då full ljusstyrka är vald.

Sen finns många andra coola inställningar man kan göra manuellt, via APP eller ifall man vill köpa fler LED-paneler och investera i radiosändare och styra dem via radio.

Beställ Aputure MC Pro via Amazon du också

Vill du skapa snygga videor öppnar Aputure MC Pro många läckra möjligheter. För Internetfotos del är främsta syftet att fästa den här LED-panelen på en Gopro förlängningsarm / selfiepinne och med actionkamera filma ur hundars horisont och hur deras vy och perspektiv är från deras marknivå.

LED-panelen kommer med all säkerhet behövas för att ljussätta i tunnlar och andra agilityhinder etc... Bra då att chassit klarar väta, damm och att diffuser är på och skyddar lamppanelen.

Amazon leverans
Snabb och bra leverans.

Är du också i behov av LED belysning som klarar utomhusnivå. Klicka in Amazon och beställa din Aputure MC Pro. Personligen är jag riktigt nöjd både med produkt och leverans.

Länk till Amazon där du kan beställa din:

Aputure MC Pro

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.