Polishundarna Hyss och Keegan
Polishundarna Hyss och Keegan

Filmtips, Superpower dogs. En film som verkligen rekommenderas till alla som gillar hundar.

Hundars förmåga och vilja arbeta är outstandig. Superpower Dogs hade premiär 2019 på Cosmonova, Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm Så har du missat filmen är det dags att du kollar in den. Filmen visas fram till november då Cosmonova stänger för teknisk uppgradering

Då filmpremiären hölls 2019 var polishundarna Hyss, Keegan och Bandit på plats med sina förare. Där berättade deras förare om polisyrket och hur det är att vara hundförare. Det var snyggt jobbat vovvar och förare.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...
Polishunden Bandit
Polishunden Bandit var också på plats

Superpower Dogs har flera olika berättelser där vi får hänga med och se olika hundars fantastiska styrkor då de jobbar. Berättelserna visar hundarnas superkrafter då de arbetar med räddning av människor som hamnat under snö, hus som fallit samman, folk som håller på att drunkna och hur de stöttar barn med särskilda behov.

Lavinhunden Henry

Henry redo för filmen Superpower Dogs
Redo för Superpower Dogs

Filmens frontvovve och berättare är den kanadensiska lavinhunden Henry som också var på plats premiärkvällen. Den svenska berättarrösten står Anders Bagge för.

Ian, Henry och Anders
Ian Bunbury, Henry Border collie och Anders Bagge

Superpower Dogs visas på Cosmonova, Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm. Så du som gillar hundar, passa på att kolla in den här fantastiska filmen som visas på hela 760 kvadratmeter filmduk.

Polishunden Keegan fängslas av filmen Superpower Dogs
Polishunden Keegan fängslas av filmen.

På premiären var hela biopubliken riktigt inne i filmen. Till och med polishundarna Hyss och Keegan fängslades av hundberättelserna. Bakom mig satt Andes Bagge och snyftade med en tår i ögat. Så filmen berör.

Klicka in Naturhistoriska Riksmuseet Cosmonova (Nytt fönster)

Henry hoppar över skylt
Henry skyltar om föreställning.

Officiell Trailer

 

Lavinhunden Henry gästar Naturhistoriska riksmuseet
Henry på röda mattan

Kolla in fler inlägg på Internetfoto från premiären av Superpower Dogs

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.

Internetfoto Nyhetsbrev

Prenumerera och bli uppdaterad med spaningar på hundämnen, utvalda pressbevakningar och fotouppdrag som kan vara intressant och gynnsamt för dig.

Anslut dig du också

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Vad tycker du?

Skriv kommentar

Fyll i namn