Fotograf på SD-minneskort.
Bilder som bryter mediebrus.

Visste du att det tar endast 13 millisekunder för en människa att kunna identifiera en bild.

Därför är bilder ett av det kraftfullaste verktygen för verksamheter att bryta igenom och uppmärksamma företagets budskap i ett allt tätare mediebrus.

Vilka affärsbudskap mötte du igår och varför kommer du ihåg dem idag?

I en studie från 2014 framgår det att vi människor beroende på var vi bor och vad vi arbetar med så exponerades vi då i snitt med mellan 3 000 till 20 000 kommersiella budskap varje dag.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

År 2022 är säkert den siffran högre då bland annat social mediekanaler och butiksskyltning med digital signage utvecklats sedan dess.

Men större delen av alla budskap uppmärksammas ofta inte alls, och de man flyktigt registrerar glöms snabbt bort. Men bilder och scener i Miniworld är en tacksam bildkategori som ger positiva bildupplevelser.

Bilder som väcker nyfikenhet och ger glada känslor uppmärksammas bättre och sprids gärna vidare.

Nu erbjuder Internetfoto en cool bildgenre med varumärkesanpassade scener i Miniworldtema. Kika in och kolla mer om Miniword i verksamhet

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.

Anlita Internetfoto för storytell-bilder som bryter mediebrus


Visste du att det tar endast 13 millisekunder för en människa att kunna identifiera en bild. Därför är bilder ett av det kraftfullaste verktygen för att bryta igenom mediebrus och uppmärksamma en verksamhets budskap. Efter bokfört fotouppdrag ingår även en exklusiv länkning till verksamhetens webbplats.
Läs mer om Fotouppdrag

Vad tycker du?

Skriv kommentar

Fyll i namn