Byggt på och putsat till ämnena på Internetfoto
Byggt och putsat klart för den här gången.

Miniworld, temadagar och fotouppdrag till olika branscher utöver hundbranschen är nu tillagt på webbplatsen.

Fokus på hundar finns självklart kvar. Fast det blev alldeles för stökigt att drifta en helt ny sajt på annan webbadress för att erbjuda fototjänster till en större branschbredd på en så kallad ”subdomän” under Internetfoto

För att öka chanserna till att saker och ting blir rätt från början med fler bildbeställare från olika branscher blev det därför istället att bygga på och putsa till huvuddomänen Internetfoto med nya ämnen och tjänster, utan att vovvarna får stryka på tassen och lämna.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Vovvar är som skrivet ovan kvar och har stort utrymme, även om de får samsas bland fotouppdrag med verksamheter från andra branscher, temadagar och Miniworlds och eventuellt fler kommande områden.

Redaktionell press och åter till eventfoto kan möjligen vara något som ligger i siktet för att putta på fotoföretagandet bättre finansiellt som frilans. Fast då blir det foto helst åt enskilda redaktioner inom media som hellre vill ha unika bilder än samma som hela Sveriges media beställer från en och samma källa.

Stora fördelen med namnet Internetfoto är i alla fall att det funkar utmärkt att vara generell i ämnen än att vara nischad inom ett specifikt område. Även om jag absolut gillar en sådan tanke där hundar ligger riktigt varmt om hjärtat och högt på intresselistan

Fotouppdragen har redan rullat igång

Bollen är satt i rullning.
Bollen är satt i rullning.

Men men, Första uppdraget efter det här beslutet är redan fotat åt ny kund och bollen för utökad kommersiellt foto är satt i rullning. Det är dessutom ett omfattande uppdrag där företaget beställde två större helt olika fotouppdrag på en och samma dag med en väldigt massa bilder som följd.

Så ärendet pågår än där verksamheten är i urvalsprocessen på alla de bilder som redigerats för påseende och som nu förhoppningsvis många väljs och beställs.

Imorgon tisdag 21/6-22 är ett nytt möte bokat med företag inom annan bransch.

Ansvarar du för publikationer hos en verksamhet och är i behov av bilder eller känner någon som vill skapa liv på ett företags webbplats med storytell-bilder som berättar och skapar waoweffekt. Klicka iväg ett mejl eller slå en signal till Internetfoto: Kontakt 

Och du, dessutom ingår några fina guldförmåner med en artikel, bannerbox och utskick i nyhetsbrev. Detta är helt valfritt och kostnadsfritt då fotouppdrag med bara minst fem bilder är beställda och då uppdraget är bokfört som avklarat.

Har du någon i din närhet som skulle vara intresserad av det här inlägget. Meddela dem i ditt nätverk.


Prenumerera och bli uppdaterad på vilka intressanta temadagar som firas nästa vecka. Nyhetsbrevet kan även intressera och gynna dig med något från de fotouppdrag Internetfoto gör. Dessutom lär det säkert få hänga med lite vovverelaterat material också. Välkommen att hänga på och prenumerera.

Internetfoto Nyhetsrev

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn