Zana Le Croissant SKHLM ordnar favoritlatten.
Zana, Le Croissant SKHLM ordnar favoritlatten.
Dela artikeln.

Besökte Le Croissant i Skärholmen Centrum för att ordna med bilder, skriva och dricka min favoritlatte som det här caféet gör i ordning perfekt för min smak.

Min latte innehåller kanel som Zana fixar galant. Först ångar han insidan på koppen och strör sedan på kanel innan kaffet fyller koppen, gissa om det blir gott.

Latte kanel
Latte kanel, favorit

När jag var klar med bilder och text efter ett par timmars arbete berättade Zana att det kommer bli uppträdande i något som heter Onsdagsklubben. Den här onsdagskvällen var det sångerskan Natalie Beabella som bjöd på melodistarka låtar med argentinska takter.

Natalie beabella på Le Croissant
Latinska rytmer med Natalie Beabella

Till sköna latinska rytmer med inslagg av jazz, pop och visa provade jag även på att smaka en fantastisk god frappe. En iskaffedryck gjord på mocha, vit choklad, jordgubb toppad med grädde.

Frappe jordgubb
Frappe jordgubb och latinska rytmer

Nästa onsdag, den 16 maj kommer caféscenen gästas av Ison & Fille. De sätter nog igång vid samma tid som kvällens arrangemang gjorde då det kom 35-40 personer för att fika gott och lyssna till Natalie som uppträdde mellan 18:30-19:30

Rekommendation Testa min favoritlatte med kanel, du kommer gilla den. Behöver du något svalkande är jordgubbsfrappen ett coolt tips 🙂

/ Patric

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn