Dags för nya fotohandskar
Black/red photostuff

Anmärkningsvärt hållbara monteringshandskar som använts länge som fotohandskar.

Fotohandskar som hållit över all förväntan. De är så kallade monteringshandskar som jag använt under lång tid. Men nu är det dags att byta ut dem till samma märke och modell. Att de dessutom färgmässigt passar Internetfotos färger är ett stort plus i kanten.

Hela handflatan och fingrar är i konstläder och ger suveränt grepp. Handskarna är även riktigt smidiga så man kan ändra inställningar på kameran medan man fotar.

Hade jag haft kvar min vovve hade de säkert använts till spår och annan hundträning också. Så är du fotograf eller hundägare och vill ha kanonhandskar med supergrepp ska absolut kika på det här med tunna monteringshandskar. Själv är jag supernöjd med mina Guide 569

Basebollkeps

Keps är outstandig speciellt vid sunnydays men även dagar under regn och vindluva. Personligen föredrar jag en keps som man kan vika och forna lite grann. För hur ofta har man inte stått i fotolägen där det nästan är helt omöjligt att se vad man siktar kameran på om man inte har en kepa.

Hundstallet

Idag är det dags att fixa handskarna. Fotogrejer på gång där det bland annat nästa vecka blir en sväng till Hundstallet den 27 februari. Då erbjuder Hundstallet fri veterinärvård till hemlösa djur och där jag kommer hänga med deras veterinär och plåta en stund.

Känner du till någon som behöver den här hjälpen så kan du klicka in och kolla Hundstallets inlägg om vad som gäller för tillfället: Fri veterinärvård för hemlösa djur

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn