Fasadmålning Brunskogsbacken i Farsta Strand
Brunskogsbacken, Farsta Strand
Dela artikeln.

Häftig väggmålning på Svenska Bostäders fastighet jag tidigare bodde i.

Vilken cool fasadmålning jag fick se då jag åkte med en kompis för att kolla hur det såg ut på en plats jag tidigare har bott på. Mellan 1996-1999 bodde jag på Brunskogsbacken i Farsta Strand.

Där trivdes jag riktigt bra med närhet till skog, bad och fiskesjön Magelungen som är riktigt kanon. Redan på den tiden hade jag hund och det var otroligt bra områden. Perfekt att kunna ta tidiga morgonsvängar och sena kvällspromenader utefter vattnet.

Morgontrafiken på Nynäsvägen var visserligen kanske ingen hit redan på den tiden. Bilköerna började i höjd med Skarpnäck/Tyresövägen och sen var det sakta rull hela vägen in förbi city och släppte någonstans efter Eugeniatunneln / Karolinska.

Kollektivtrafiken är en därför en riktigt bra fördel med Farsta Strand. Där finns både pendeltågsstation, bussar och slutstation för tunnelbanan. Fördelen med ändstationer är att det oftast alltid står en t-bana inne där man jämt kan vraka och välja sittplats.

Fasadmålning Brunskogsbacken

Brunskogbacken, väggmålning på hela gaveln.
Hela gaveln

Det var kul att åka och kika hur det såg ut i området och dessutom få se en väggmålning som täcker en trevånings husgavel.

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn