Test för ny bildkund

Hej, trevligt att du kikar in på sidan "Test för ny bildkund"

När du vill beställa bilder från ett fotouppdraget vi kommit överens om så presenteras bildförslagen för dig på en privat sådan här sida skapad för dig. Du väljer de bilder du önskar få användningsrätt för och mejlar/ringer in dina bildval. Efter det får du en länk mejlat till dig där du laddar ned bilderna direkt från Internetfoto till din dator.

Den här sidan är bara ett demo, men vid uppdragsfoto brukar Internetfoto lägga upp minst 5-6 stycken bildförslag eller fler beroende på hur fotouppdraget är upplagt. För att se bilderna i större format, klicka på den första och sedan kan du använda tangentbordets höger/vänster piltangenter för att se nästa och gå tillbaka till föregående bild.

Under bilderna finns en demolänk och ett exempel på hur mejlet till nedladdningen kan se ut som du får när du gjort dina bildval och angett fakturauppgifter.

Så här skulle mejlet till dig för nedladdning av ovanstående bilder kunna se ut:

Datum

Hej (Du)

För att du ska kunna få dem på direkten kan du gå in på: w3.internetfoto.se/Uppdragsfoto/test
och spara ned bilderna i originalstorlek och upplösning jpeg, 4350 x 2900 px, 300dpi

Logga in med:

Användarnamn: test
Lösen: test

Klicka på bildnamnet så den öppnas, högerklicka sedan på bilden och välj: "Spara bild som" För att komma tillbaka till bildbiblioteket och ladda ned nästa bild, använd webbläsarens tillbakapil  "gå bakåt en sida"

Med vänlig hälsning
Patric!

Så kan mejlet se ut och vill du testa att ladda ned ovanstående högupplösta bilder på Wilma (6mb) och Ekorren (13 mb) så kan du klicka in på länken: http://w3.internetfoto.se/Uppdragsfoto/test/

Logga in med:
Användarnamn. test
Lösenord: test

När du kommit in i nedladdningsbiblioteket klickar du på bildnamnet så den öppnas, högerklicka sedan på bilden och välj: "Spara bild som"
För att komma tillbaka till biblioteket och ladda ned nästa bild använder du webbläsarens tillbakapil  "gå bakåt en sida"

Sjyst om du delar det här...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •