13.7 C
Stockholm
lördag, 11 juli, 2020, 23:55:49
Ansvarig utgivare: Patric Lindén

Statistik ägare och hundar

Så här många registrerade ägare och hundar finns det i Sverige
(Jordbruksverket jun 2020)

967 000
Registrerade hundar
703 000
Registrerade ägare
6 543
Nyregistreringar (jun)

Skapa förmån i er hunvänliga verksamhet och erhåll exklusiv och kostnadsfri plats i Internetfotos unika företagsbibliotek.

Kunder, gäster, besökare, som får unika erbjudanden och VIP-känsla skapar starkare köpupplevelser och ökade kassaflöden.

Hundägare är en stor kundgrupp som fler branscher borde bearbeta för att nå ut till fler kunder. Hundfolk älskar när deras vovvar får hänga med till ställen där deras familjemedlemmar på tassar också är välkomna. Därför ska du som är verksamhetsansvarig kika på det här med att skapa unika erbjudanden till innehavare med något av de personliga Hund-ID korten som utfärdas av Internetfoto

Många människor i Sverige har hund

Maj år 2020 är det över 700 000 enskilt registrerade hundägare i Jordbruksverkets ägarregister. Antalet ökar hela tiden och är stadigt på väg upp till en miljon. Sen är det ett stort mörkertal med övriga familjemedlemmar som ingår i hushåll med hund. Så det är väldigt många människor runt om i Sverige som har direkt närhet och ansvarar för hund.

Oavsett att vi människor blir allt mer bekväma att leva våra liv i den digitala världen måste en hund ut flera gånger per dygn, året runt. Därför har allt fler restauranger, caféer, salonger och butiker börjat tillåta att hundar får följa med in i deras fysiska verksamheter.

Taxar sköter sig bra på frisörsalongHundvärlden är en stor marknad även för företag inom många andra branscher utöver de verksamheter som fokuserar enbart på hundrelaterade produkter och tjänster. En aktiv hundägare behöver också ny frisyr, kläder, kängor, biltillbehör, fika, övernattning på hotell etc... Ja, det är bara några exempel på verksamheter som inte säljer hundprodukter men som en hundägare säkert skulle uppskatta och nyttja exklusiva förmåner.

Vilka tjänster/produkter hos er tror du skulle kunna attrahera hundägare som har personligt Hund-ID kort från Internetfoto?

Sen har vi alla yrken där hunden är kollega som till exempel polis, tull, militär väktare samt brukare med service, assistans och ledarhundar. Här har du stor möjlighet att vara kreativ ifall du vill rikta dig med specifika erbjudanden för dem med tjänstehundar.

Olika kort utfärdat av Internetfoto

Verksamheter som har erbjudanden till kortinnehavare med personligt Hund-ID får en helt kostnadsfri plats i Företagskatalogen här på Internetfoto. Presentationen behåller du så länge verksamheten erbjuder attraktiva förmåner specifikt för Internetfoto Hund-ID korten.

Lägg därför upp erbjudandet även på er webbplats. Alla som besöker er fysiska butik och vid köp kan visa upp personligt Hund-ID kort får ta det av förmånen. Er webb och e-postlänk publiceras snyggt i företagsbiblioteket.

Internetfoto är hela tiden igång med hundfoto. Bilderna fångas vid spontana vovvemöten och från hundvänliga platser. Nyhetsartiklar och andra pressinlägg om hundar publiceras regelbundet.

Hund-ID korten är rikstäckande. Till dig som ansvarar för en verksamhet och vill erbjuda personer med sällskapsvovvar, tjänstehundar eller något annat kort utfärdat av Internetfoto, är välkommen att höra av dig.

Ett personligt Hund-ID kort är ett viktigt verktyg för att stötta fler branscher i näringslivet  samt främja seriösa hundverksamheter.

Hundar är extra välkomna till Västermalmsgallerian

Dela gärna det här...
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
X
X
X
X