Test av produkt som sänker bränlseförbrukning och ger billigare mil och renare miljö.
Tidigare artikel om ett test av en produkt som sänker bränlseförbrukning och ger billigare mil och renare miljö.

Intressanta berättelser skapar bra innehållsmarknadsföring. De unika detaljerna i historien gör storyn exklusiv.

Fotograf för detaljrik Content Marketing är ett starkt och bra verktyg som marknadsföring. Artiklar med professionella bilder på unika detaljer ökar nyfikenheten och ger ökad kunskap om produkten. Eftersom inläggen ger svar på behov, nytta, funktion får läsarna trygghet i budskapet och leder dem till snabbare köpbeslut.

Content Marketing som slog strike

Jag kommer ihåg hur jag själv upplevde en väldigt bra innehållsmarknadsföring som Svenska Bowlingförbundet gjorde för några år sedan. Det var en kampanj jag tror traditionella annonser inte har en chans att komma i närheten av.

Deras kampanj publicerades genom en artikelserie i en av kvällstidningarna. I artiklarna  förmedlade förbundet massor av cool information om bowling.

Varje artikel innehöll spännande läsning där jag fick lära mig mer om spelet. Texterna bjöd på kunskap om hur lång en bana är, vad ett bowlingklot är gjort av, vikten på en kägla, hur världens största bowlinghall ser ut och en massa annan relevant information om bowling som väckte min nyfikenhet och stärkte min vilja besöka en hall och rulla några serier.

Artiklarna avslutades alltid med att det var artikel från Bowlingförbundet och länk till deras webbplats utan att vara påstridiga säljare. Självklart blev det klick på länken för att få kontakt med hallar och för att få reda på öppettider, priser och annan praktisk information.

De berättade bara en sjyst story och så blev man sugen och lira. Så enkelt var det.

Internetfoto, er fotograf för detaljrik Content Marketing

Fotograf för detaljrik Content Marketing. Rullstolstaxi utanför hotellentré
Tidigare uppdrag där bilden även användes till storutskrift på snygg mässmonter.

Fotograf som Mediekosult

Internetfoto är mediekonsult som du kan anlita för att skapa er innehållsmarknadsföring med beskrivande och proffsiga bilder på detaljerna som presenterar en spännande helhet.

Materialet är utmärkt att använda som PR-underlag på er sajt och egna social mediakanaler. Om du bara vill ha inläggen publicerade på Internetfoto går det också bra. Då får du även budskapet delat genom Internetfotos nyhetsbrev Company

Vid inlägg på Internetfoto måste beställt material märkas som marknadsförd artikel för att följa marknadsföringslagen.

(Hund)raåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.
En sjukt kul story 🙂

Vilken härlig, knasig och kul story boken bjuder på. Den gjorde mig nyfiken att vidga egna vyerna och öppna upp för möjligheten att landa i uppdrag som börjar i Stockholm och leder vidare ut till andra delar av landet.

Allan Karlsson som i boken fyller 100 år klev ut genom fönstret och försvann. Själv är jag bara isch-hälften så gammal. Jag är också väldigt nyfiken och kan jogga ut genom dörren med mobila kontoret och bärbara kamerautrustningen. Med utrusningen rör jag mig gärna runt och skapar inlägg som kan ge dig fler nöjda kunder.

De främsta uppdragsgivare jag tror skulle kunna tända till på den här idén finns nog inom rese och transportbranschen. I de branscherna passar säkert en skrivande fotograf som ger sig iväg på Content Marktingresor för att skapa inlägg och droppa sköna artiklar med kvalitétsbilder och text som leder till klick.

Tips till hela servicebranschen!
Resor med hund och hundvänliga platser ökar.

Lastning av hund på SAS-plan
Hund i lasten på SAS-plan

I Sverige finns 676 706 registrerade hundägare hos Jordbruksverket. Antal hundar i registret är f.n. 926 923 st. Sen finns även ett stort mörkertal. Med så många människor börjar stora delar av servicebranschen intressera sig för att få dem som kunder.

På nätet är aktiviteten hög bland hundägare som söker information om var de är välkomna med sina hundar och vilken service de kan förväntas få. Det är heller inte bara svenskar som undrar. Turister från andra länder har med sig sina hundar de också.

Lady, Dobermann turistar i Stockholm.
Lady, familj från Tyskland med Dobermann turistar i Stockholm.

Anlita Internetfoto för er Content Marketing

Tåg, flyg, båt, taxi, buss, hyrbil, hotell, kollektivtrafik, caféer, restauranger, köpcentrum, campingar, försäkringsbolag, veterinärer med flera. Det är många verksamheter som skulle få fina fördelar att anlita Internetfoto som Content Marketing fotograf. En fotograf som dessutom sysslar väldigt mycket med hundfoto och möter många hundägare.

Fotograf för detaljrik Content Marketing. Clarion Hotel Arlanda Airport. Happy Dog.
Tidigare artikel Clarion Hotel Arlanda Airport. Happy Dog.

Säsongen är alltid i gång, cool och stekhet både vinter som sommar.

Fotograf för detaljrik Content Marketing
Med sikte på det unika för detaljrik Content Marketing

Internet sover aldrig och folk söker säkert tjänster hela tiden som just er verksamhet erbjuder. Därför är fotograf med detaljrik Content Marketing något som du ska beställa nu.

Ifall du endast behöver bilder för att publicera själv på webb eller till print och stora utskrifter går det också bra att anlita Internetfotos tjänst Uppdragsfoto.

Mer om bilder och tjänster

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons