Fotoresor för pressbevakning på hundämnen runt om i landet
Skylt till hundvänlig tågvagn.

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Dags att ta mig ut i Sverige med tåg och fota hundrelaterade ämnen. Började därför med att registrera ett SJ Prio-kort för att skapa förmånligare tågresor.

Fotoresorna är för att fånga aktuella bilder till Internetfotos pressbevakning på hundämnen runt om i landet. Utöver direktrapportering på plats är även så kallat bildbanksfoto också en viktig del.

Terapihunden Eddie, dvärgpinscher
Arkivbild Terapihunden Eddie 5 år, dvärgpinscher på Malmö Station

Med generella bilder i en egen bildbank kan artiklar publiceras med arkivbilder för att illustrera kommande nyheter som vid exempelvis domstolsförhandlingar där mål med hundrelaterade rättsärenden avgörs.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

Bildbank

Därför öppnar fotoresorna även upp för tillfällen att fotodokumentera byggnader, flaggor, skyltar och andra miljöbeskrivande bilder som kan användas som illustrationer till nyheter framåt i tiden.

Svea Hovrätt Stockholm
Arkivbild - Svea hovrätt Stockholm

Som pressfotograf är därför ett eget bildarkiv ett utmärkt verktyg för att kunna ge artiklar liv med unika bilder fotat genom egna bildspråket och med egen upphovsrätt.

Hundvänliga resor

Dessutom blir det spännande att uppmärksamma hur hundvänligt näringslivet kan vara på platserna Internetfoto besöker. Hotell, restauranger, rastplatser med mera... Ja det finns mängder av artiklar att skapa i ämnen Internetfoto publicerar i kategorier Hundvänligt, Resa med hund etc...

Bostonterrier i ryggsäck på väg till tåget
Arkivbild - Yeaaay, till Mora

Ett par resmål är redan planerade att ge mig ut på. Dessa är tänkt att starta redan den här veckan.

SJ Prio-kort
Nyregistrerat SJ Prio-kort.

Så häng på och följ Internetfoto.se där artiklar publiceras i sin helhet och på Internetfotos social mediekanaler där jag informerar när nya inlägg finns att kolla in på sajten.

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn