-8.3 C
Stockholm
fredag, 3 februari, 2023, 01:29:13
Ansvarig utgivare: Patric Lindén

Fotouppdrag
Bilder som stärker er verksamhets budskap

Visste du att det endast tar 13 millisekunder för en människa att kunna identifiera en bild. Därför är bilder ett av de kraftfullaste verktygen för att bryta igenom och uppmärksamma budskap i ett allt tätare mediebrus.

Anlita Internetfoto för er digitala närvaro.
Helt valfritt efter avslutat och bokfört fotouppdrag ingår en artikel här på sajten med länk till er webbplats.

SiS-presslegitimation med fotograf och hund.

Miniworld i varumärken

Beställ specialskapade Miniworldbilder i scener med utbud ni erbjuder. Bilderna stärker era budskap på ett nytt och spännande sätt som uppmärksammas och blir ihågkomna.

Miniworld passar utmärkt för att illustrera produkter och tjänster på webbplatser, i nyhetsbrev, social media, e-postkampanjer, pressreleaser etc...

Realworld - Storytell

Realworld storytellbilder är fotouppdrag för att fånga specifika bilder med redaktionellt bildspråk som visar varför man blir kund hos er.

Realworldbilder som beskriver er service, kvalité och kompetens passar utmärkt på er webbplats, displaymarknadsföring i verksamhetens lokaler, nyhetsbrev, social media, e-postkampanjer etc...

Digital budskap Oxfiléplanka.
Brand Slättgårdskolan

Pressbilder

Fotouppdrag kan beställas för pressfoto med realworldbilder och skapande av miniworldscener för att illustrera händelser.

Redaktionella fotouppdrag erbjuds pressmedia för nyhetsrapportering hos tidning och webbredaktioner.

Fotograf hos Internetfoto är SiS-presslegitimerad och följer pressetiska krav. Beställare av uppdrag och pressbilder måste ha ansvarig utgivare och utgivningsbevis.

Bildegenskaper

Om webbpublicering och utskrifter. Unika och relevanta bilder för en webbplats är viktigt för rankingen hos sökmotorer.

Bilderna SEO-indexeras därför unikt för er som gör att de hittas lättare av Google och andra sökmotorer. Bilderna optimeras också för att webbsidan ska ladda snabbare och där bilderna inte tar för stor plats på servrar och hårddiskar.

Bilder som som ska skrivas ut måste dock vara högupplösta. Klicka in och läs mer.

Google Digitalakademin Workplace

Bredda era bildpresentationer nu.

Prislista mejlas på begäran. Klicka in till Internetfotos alla kontaktuppgifter och smidiga e-postformulär så kommer vi igång.