Global bildförsäljning för press och näringsliv
Olika bildkategorier med Editorial och commercal licener för Internetfoto bildförsäljning på Picfair. 200308 © Foto Patric Lindén / Internetfoto

Bilder, rubrik och ingress är de tre viktigaste faktorerna för att upptäckas i tätt mediebrus och snabba flöden. Beställ bra bilder som får betraktaren att stanna upp och se just ditt budskap.

Global bildförsäljning skapar fina möjligheter att få sina bilder sålda. Pressredaktioner och marknadsavdelningar i verksamheter runt om i världen är alltid i behov av bra bilder.

Det finns mängder av olika plattformar där man kan lägga upp sitt bildmaterial till försäljning. Det gäller bara hitta marknadsplatsen som erbjuder de bästa tjänsterna.

Internetfoto har tidigare varit ansluten till ett par av Sveriges största bildbyråer men känner att den nu funna verkar kunna vara flera strån vassare. Hos Picfair i England går det att sätta egna priser, exponeras attraktivt, erbjuda lätt betallösning och har flera andra spännande tjänster som exempelvis låta dig som bildköpar beställa favoritbilderna utskrivna, inramade och levererade.

Alla de här tjänsterna tillsammans och några till gör att den här bildbyrån är helt outstanding

Picfair

På Internetfotos nyskapade konto hos Picfair kan press, näringsliv och du som privatperson beställa de rätta bilderna med licens för det ändamål du tänkt använda bilden för.

Redaktionell användning (E)

Redaktionell licens
Editorial licens

Internetfoto är främst inriktad på redaktionellt material märkt med licens E (Editorial licens) Dessa bilder är tänkt att beställas av pressmedier som sysslar med magasin- och nyhetsbevakning inom hundvärlden, men också i allmän dagspress då bilderna kan användas i sådana nyhetssammanhang.

E-licensiserade bilder kan även köpas av den som äger det fotograferade motivet. Bilderna kan även beställas av den verksamhet som har anknytning till bilden och som tänker använda bilden som pressmaterial i sin verksamhet.

Kommersiell användning (C)

Commercial licence (even editorial)
Commercial licence (even editorial)

Alla bilder för bruk med kommersiell marknadsföring är märkta med C (Commercial marketing licens) C-märkta bilder kan köpas av exempelvis reklambyråer och andra verksamheters marknadsavdelningar men också självklart av media och privatpersoner som gillar bilden och som kanske vill göra utskrift för att hänga på väggen.

Kobba Klintar på Åland

En personlig favorit som kommer hamna på egna väggen i badrummet är bilden från Åland som Internetfoto plåtade -11. Den tycker jag ger en härlig känsla och är perfekt att titta på när man ligger i badkaret.

Fokusera på flaggan och känn hur den ljumma sommarvinden och det blåa havet som leder dig till havshorisonten där dina tankar får vila från en vardag som kanske kan vara skönt att släppa för en stund.

Bilden Kobba Klintar från Åland kan vara en härlig och ren bild att finna en kort avkoppling till det som för närvarande i skrivande stund 200309 sker på planeten Tellus med Coronavirus som skrämmer en hel värld.

Internetfots bildbyrå

Här på Internetfotos webbplats är den absoluta fokusen på hundar. Men på Internetfotos konto hos bildbyrån Picfair har Internetfoto fler ämnesområden som ”Stockholm” och Åland. Fler kategorier håller på att skapas och fyllas med bilder i genrer som: Samhälle, infrastruktur och olika event.

Det redaktionella materialet är endast för pressmedia. Men i övrigt är det öppet för verksamheter och privatpersoner att beställa bilder för marknadsföring eller som snygg inredning på arbetsplatser och hem. De svaga copyrightsymbolerna i bilderna är förstås borttagna när bilden är köpt.

Välkommen att klicka in i Internetfotos Picfair-galleri och beställ bilder. Du kan även beställa dem printade som utskrifter med inramning. Till Internetfoto Bildbyrå /Picfair

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn