Hilti TE5 borrhammare med dammsugare.
Hilti TE5 borrhammare med dammsugare.

Betongmästaren Hilti för håltagning i hårda betongväggar, tak och golv.

Hilti TE5 borrhammare är en riktig mästare när det gäller att få till snygga hål i hård betong. När jag hör grannar borra i sina väggar låter det som de får jobba stenhårt. Då någon frågat eller berättar att de ska borra brukar jag fråga om de har riktiga grejer eller behöver låna.

Det här Hiltikitet har jag använt då jag tidigare bedrev verksamhet med att sälja väggspisar och erbjöd montering. Maskinerna är alldeles för bra saker för att bara bli liggande. Då är det bättre att kanske en bostadsförening äger dessa och som kan lånas ut när någon behöver borra.

Därför sätter jag ut hela kitet till försäljning och delar ogärna på sakerna, de liksom hör ihop och löser ofantlig många problem vad det gäller superbetong och när det ska borras i det. Därför ska du köpa och bli ägare av de här PRO grejerna.

Hilti TE 5 borrhammare till hård betong eller byt chuck och använd maskinen som vanlig borrmaskin.

Chuckar för vanliga borrar och för specialborrar med SDS fäste
Chuckar för vanliga borrar och för specialborrar med SDS fäste.

En av många fördelar med kitet är att det innehåller två borrshuckar. Den ena är för specialborrar för betong och har så kallat SDS fäste. Då ska omkopplaren vara i läget borrhammare, sen är det bara borra. Känslan vid betongborrningen är ungefär som att sätta en smörkniv i mjukt smör. För att borra rätt djup finns distanssticka att använda.

Vill du borra i vanligt trä eller mjukare underlag skiftar du över till den andra chucken som du kan använda till vanliga borrset. Omkopplaren på Hiltin ställer du på mjukare borrning än borrhammarinställningen. Ändring av vänster/högerrotation finns också att ställa om under maskinen.

Omvandlare borrhammare till vanlig borr
Omvandlare borrhammare till vanlig borr

Hyllor på väggar, boxsäckar i tak montering av ställningar på betonggolv med mera. Oavsett jobb blir det superenkelt att fixa hål med de här Hiltiprylarna.

Till Hilti TE5 ingår även dammsugare som fångar upp det mesta av borrdammet, så fiffigt att man nästan inte behöver gå på med att sopa efter eller använda hemdammsugaren som för övrig inte mår bra att få i sig det finkorniga betongdammet.

Hilti dammsugare.
Hilti dammsugare.
Koppling dammsugare under TE5
Koppling dammsugare och ändring av varvrotation under TE5
Hilti TE5 med dammsugare.
Hilti TE5 med dammsugare.

Skruvdragare på riktigt

Hilti SID 121-A
Hilti SID 121-A

Skruvdragaren är också en mästare på sitt område. Omkopplare för starkare eller mjukare läge. Läge 1 är bra för mindre skruvar och läge 2 kan du dra ordentliga. Perfekt till verandabygge och annat som nu många kommer fixa och trixa med.

Skruvdragaren Hilti SID-21A är batteridriven och det finns två batterier. Perfekt när det ena batteriet laddas medan andra jobbar. Håller du på till skymning eller står i mörka utrymmen finns LED lampor på maskinen som lyser upp bra.

Hilti SID 121-A med LED
Hilti SID 121-A med LED

Säljes

Priset för Hiltimaskinerna är 5900 kr och är ett hämtpris. Självklar ingår de stabila Hiltiväskor också. I kitet ingår även flera SDS specialborrar för betong, Hilti bitssats, hylssats, vattenpass, och en Bosch professionell detektor så du inte råkar borra i vattenledningar, elkablar, metall och för att hitta träreglar.

Hilti TE5 med väska.
Hilti TE5 med väska.
Hilti SID 121-A med väska.
Hilti SID 121-A med väska.
Tillbehör som ingår i priset.
Tillbehör som ingår i priset.

Sammanfattning paketet innehåller:

- Hilti borrhammare TE5
- Dammsugare
- 6, 8, 10 mm hammarborrar med SDS fäste (För betong)
- Extra borrshuck för standardborrar.
- Distanssticka
- Bruksanvisning
- Väska

- Hilti Skruvdragare SID 121A med LED belysning.
- Två batterier
- Batteriladdare
- Kongsberg hylsset 8, 10,11 och 13 mm
- Hilti bitset
- Väska

- Bosch DMF 10 professional detector
- Scan och zoom elledningar, metall och träreglar.
- Bruksanvisning
- Vattenpass

Självklart är du nästa ägare till den här paketet med Hilti TE5 borrhammare och skruvdragare SID 121-A

Hilti och alla tillbehören får du med dig när du swishat 5 900 kr och affären är avklarad på plats. Allt säljes som privatperson och kan därför inte lämna momskvitto.

Klicka in och hör av dig: Kontakt

Se även min annons där jag säljer en fin väggspis. Kolla in youtubeklippet

Klicka in och läs mer om: Fireline väggspis Trio säljes

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn