Kvällsanteckningar som morgondagen skapar önskvärt liv
Dreams come true

Anteckningarna som knäcker koden för att forma ett bra medvetet och önskvärt liv.

Kvällsanteckningar om morgondagen kan vara nyckeln att nå uppsatta mål och drömmar i vad vi uppfattar som vårt verkliga och medvetna liv. Hjärnan är ett märkligt organ där vårt undermedvetna styr oss mer än vad vi själva kanske tror.

Efter ha hittat en spännande mental teknik om hur man med anteckningar kan forma sin tillvaro så attraherades min nyfikenhet. Jag prövar gärna den här metoden för att se om den funkar för mig att förändra några saker jag önskar skulle vara annorlunda.

Annons

Givetvis vill jag även dela tillvägagångssättet med dig. Hoppas tekniken kan vara till hjälp för dig ifall du också behöver justera, ändra eller uppnå något önskvärt i ditt liv.

Planera morgondagen kvällen innan

Metoden går ut på att en stund innan man går och lägger sig så skriver man ned planerna från start till slut på sin kommande morgondag. Börja med klockslag då du kliver upp och dagens viktigaste uppgifter. Följ på med största sakerna du behöver göra för att nå dina uppsatta mål och drömmar.

När texten är färdig och det är dags att släcka lampan visualiserar du det skrivna målen tills du somnar. Hjärnan går ned i djupt viloläge men startar andra processer och fortsätter vara aktivt i andra delar trots att du sover.

Ditt undermedvetna opererar dygnet runt, året runt. När hjärnan vilar får det undermedvetna större utrymme att bearbeta nya och tidigare erfarenheter.

Drömmar

Drömmar kan vara rätt knepiga och helt oförståeliga. Vi kan väckas med ett ryck i natten eller komma ihåg drömmen när vi precis vaknat.

Fundera då på vad du varit med om innan du somnade. Vad såg, hörde, kände eller tänkte du på innan du gick in i sömnläge och som ledde till ovälkomna drömmar.

Det undermedvetna vet inte om informationen är sann eller falskt. Underlaget det jobbar med bearbetar det utan värderingar. Därför är det viktigt vad vi fyller våra sinnen med när vi är i vaket tillstånd.

Undermedvetna är heller inte bara en drömfabrik. Utan platsen jobbar även med att söka lösningar och svar på frågor och önskemål och kan självklart göra det även från kvällsanteckningar om morgondagen.

Sömnkvalité för morgondagen

Jag tycker det här låter rätt logiskt. För egen del brukar det visa sig att sömnkvalitén efter en dag med mycket oro, stress. Men även för mycket negativ TV och nyheter i media leder ofta till morgnar som skulle kunna kännas mycket bättre.

Då är säkert stunden med anteckningar med fokus på planer, uppsatta mål och visualisering på en positiv morgondag en bättre sömnväg.

Med aktivt tankearbete under sovtiden som jag dessutom inte är medveten om kommer det undermedvetna även leverera lösningar. Svaren på hur jag når mina målsättningar och drömmar i mitt medvetna liv.

Ska bli spännande och testa kvällsanteckningar om morgondagen.

Det skulle inte alls förvåna mig om det undermedvetna är främsta källan till alla tankar och drömmar som människan har. Kanske det är platsen i våra hjärnor som styr oss mer än den medvetna nivån. Om det skulle vara så. Då är det verkligen läge att styra om vad vi fylls med för information i vårt vakna och medvetna tillstånd.

Första anteckningarna för att testa det här handlade om att bli lättare och komma igång fysiskt. Visserligen är jag i hyfsad i form och rör på mig. Men jag behöver ändå komma ned 5-10 kilo.

Sen var det även några jobbgrejer som kändes bra att anteckna och visualisera för att skapa önskvärda resultat.

Undermedvetna lär sig genom repetition. Därför är det viktigt att vara konsekvent med att skriva sina kvällsanteckningar. Med tid och upprepning närmar sig dina mål och du får ett önskvärt liv.

Vill du ta del av en annan cool tankegrej?
Läs Internetfotos tidigare artikel: Den mentala scenen

Dela artikeln.
Annons

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn