Fredrik Eklund
Fredrik Eklund "Sälj konsten att sälja vad som helst till vem som helst"
Dela artikeln.

Boostar min energinivå med Fredrik Eklunds bästsäljare: ”Sälj, konsten att sälja vad som helst till vem som helst”

Fredrik Eklund är fastighetsmäklaren som säljer och tjänar mest då hem byter ägare i New York och andra metropoler. Hans bok ”Sälj” har blivit en succé både internationellt och i Sverige.

Då jag fick boken som present av en kompis landade den först på min kölista med boktitlar som väntar på sin tur att bli lästa. När jag nu var klar med ”Snacka Snyggt” skriven av Elaine Eksvärd var det egentligen en annan bok än ”Sälj” som stod på tur.

Men när jag kikade i bokens inledning märkte jag att budskapet var klockrent och skrivet på ett underhållande sätt. Texterna fick mig att tycka boken verkade både intressant och skojig. Av den anledning hoppade den upp flera pinnhål för fortsatt läsning.

Boostar energinivån

De flesta känner nog av att det finns både toppar och dalar i den egna energinivån. Då är den här boken riktigt häftig att läsa eftersom den bjuder på en härlig energiboost för att själv vilja testa några av framgångsrecepten han delar med sig av.

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn