Lysande Training on my way
Lysande träning.

Gryningen dröjer sig allt längre och skymningen kommer tidigare.

Lysande Training on my way när höstmorgonen vaknar till liv. Endast 7 grader på termometern och det känns kyligt då jag kommit ut. Fortfarande lyser gatubelysningen och det märks att hösten kommit en bra bit på vägen. Även nere på löpslinga och utegym var det tänt.

Fast det känns väldigt skönt att komma ut. Klar, hög och ren luft som kickar igång morgonen. Även att det var kyligt ute pumpar svetten på bra när jag kommit in efter 40 minutersvarvet. Så länge tröjan blir svettig är träningen säkert effektiv.

I ett tidigare inlägg skrev jag också att det här med fettförbränning får en extra knuff om man sover i svalt sovrum. Nu är det perfekt årstid att ha fönstret öppet på glänt och få in den friska lite kalla luften medan man sover.

Kollade termometern som jag har i sovrummet när jag vaknade och 18 grader var faktisk riktigt behagligt. Klarvaken och pigg med gott humör och sugen på tidig Training on my way, en personlig träning i en 31-days challenge.

Passets mål är ett par pulshöjande rejäla uppförsbackar för att öka konditionen och maxa kaloriförbränningen. Ha en sjyst onsdag 🙂

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons