Röstkort 2014
Röstkort 2014

VAL 2014

Valet närmar sig med stormsteg och Internetfoto har ackreditering klart för foto på Moderaternas valvaka vid Clarion Hotel Sign på söndag. Vem vinner valet, vilka löften infrias, hur ska målsättningarna nås, vad händer när de övriga löften som getts och inte uppnås? Frågorna är många efter valet och det är viktigt att alla röstberättigade tar sitt ansvar och deltar i valet.

I många andra länder står människor i kö med sina liv som insats för att få rösta. Det förekommer gevärskulor som viner, verbala hot, fysisk och psykisk misshandel och annat som försöker skrämma människorna till tystnad. Så ta din valsedel i handen den 14:e september och var med och påverka hur du önskar de svenska samhället skall vara och utvecklas. Det är det minsta du kan göra! På valdagen ska alla dina frågor du ställt göra att du väljer vilka som ska styra Sverige.

På valdagen kan därför följande citat från ett av världens mest berömda tal användas: "Fråga inte vad ditt land kan göra för dig, fråga vad du kan göra för ditt land" /JFK - USA:s 35:e president 1961–1963.

Röstkort 2014
Röstkort 2014
Dela gärna det här...