Frisör Barber Club
Siavash, Barber Club

Här skapas stylade herrfrisyrer och skäggtrimningar som sticker ut.

Sprang på en barberare med så cool hairstyling att jag måste stanna till och fråga om jag fick knäppa loss ett par bilder då jag var på ”Feet on the street photo” för att fota en Googelskylt i närheten som jag behöver till kommande inlägg.

Barberare Siavash med stylad frisyr,
Barberare Siavash med stylad frisyr,

Vi snackade lite och jag frågade Siavash om han skulle kunna hitta på något snyggt med det som jag har under kepsen den här extremt varma och soliga dag.

Annons
Annons

Han frågade vad jag gillade och hade tänkt mig. Mitt tänk gällande egen frisyr går åt hållet med sidbena. Siavash visade mig lite frisyrbilder i hans lur och föreslog en 40-talsinspirerad frisyr med rakat på ena sidan.

Frisyrbilden jag såg kan jag absolut tänka mig. Så det är högst troligt att jag kommer klippa mig hos honom nästa gång.

Stylad skägg och mustasch
Stylad skägg och mustasch.

Klippning och rakning

Barber Club ligger på Malmskillnadsgatat 50B Där fixar han även till riktigt coola skägg och mustascher vilket många andra än jag är i behov av.

Men en snygg frisyr skulle jag vilja att han skapar.

Dela artikeln.
Annons

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn