Nu är tiden inne för nya startsidan
Tiden inne för ommöblering bland ämnena,

Ommöbleringen bland ämnena på Internetfoto får anses vara klart.

Namnet Internetfoto passar bättre till att vara flexibel i ämnena än att vara specifikt inriktat på bara ett enskilt ämne vilket sajten provat ett bra tag. Fast hundar kommer absolut finnas kvar som ämne där redaktionella arbetet och spontanmöten fortsätter.

För hundar behöver verkligen människor som håller koll och granskar ämnet även i journalistisk anda. Utgivningsbevis och ansvarig utgivare med SiS-presslegitimation för webbplatsen finns självklart kvar.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Men verksamheten måste även fungera finansiellt också. Vilket varit rätt tufft för att få det att gå ihop. Redaktionellt arbete brukar ta sådan otrolig tid och för Internetfoto har det oftast (alltid) varit helt utan ekonomiska stöd.

Tärningen är kastad

Tärnngen är kastad för Yatzy
Fixa Yatzy i Miniworld

Därför är nu tärningen kastad för att även kunna erbjuda fotouppdrag med storytell-bilder till företag, etablerad pressmedia och andra verksamheter. Ämnet Miniword kan säkert hjälpa till att fixa Yatzy i den satsningen.

Med Storytell-bilder menar Internetfoto genuina bilder fotat i verksamheten med redaktionell still. En väg för att berätta en levande story med bilder som beskriver ett företags styrkor, syfte och signalerar budskapet på ett personlig sätt till varför man ska bli kund hos just dem.

Ämnet Miniworld är miniatyrfigur som är riktigt coola för illustrationer och fungerar utmärkt till att skapa fantasifulla scenarier. Ämnet temadagar ger dagligen bra inspiration till idéer för olika branscher och potentiella kunder.

Tiden är därför nu inne att publicera den nya startsidan och tärningen är kastad för ämnena, vilket kändes bra att använda miniatyrfigurer för att illustrera nyheten i kategorin Miniworld.

Har du någon i din närhet som skulle vara intresserad av det här inlägget. Meddela dem i ditt nätverk.


Prenumerera och bli uppdaterad på vilka intressanta temadagar som firas nästa vecka. Nyhetsbrevet kan även intressera och gynna dig med något från de fotouppdrag Internetfoto gör. Dessutom lär det säkert få hänga med lite vovverelaterat material också. Välkommen att hänga på och prenumerera.

Internetfoto Nyhetsrev

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn