Nytt träningspass efter vila
58 sek

Tidig morgonträning med backe och utegym efter tio dagar träningsvila.

Det blev ett nytt träningspass efter vila från tidigare personlig utmaning Training on my way med 31 dagar träning i sträck som jag var färdig med den fjärde oktober. Men även när man nått ett uppsatt träningsmål måste man fortsätta röra på sig efteråt.

Jag har visserligen varit igång med långa svängar med fotopass som får anses som rätt hyfsad vardagsmotion. Även powerwalk har det blivit. Men inte i träningssyfte utan bara för att det är skönt att promenera.

Nytt träningspass

Så idag efter tio dagars vila från tidiga morgonträningar ville jag kolla var jag står någonstans efter det senaste träningspasset.

Upp och ut tidigt ner mot första utegymet där det blev situps. Sen vidare till andra stoppet på Mälarhöjdsbadets utegym där det blev rygglyft.

Mälarhöjdens utegym med höstlöv.
Rygglyft mörk men skön höstmorgon.

Sen var det dags för löpsteg uppför backen och jag måste säga att stegen satt riktigt bra. Upp till toppen under minuten och sen bara vidare med powerwalk. Jag blev heller inte speciellt svettig trots att det var rätt varmt ute med 7,9 grader på termometern.

Även fast den mörka årstiden har gjort entré och höstlöven börjat falla mot en rätt fuktig mark kändes det riktigt bra att träna den här morgonen.

Ifall du tränar. Vilken tid passar bäst för dig att köra dina pass?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Keep going och underhållsträningen fortsätter nu även med periodisk fasta. En grej som innebär inga kalorier efter kl 17 och inte före 09 dagen efter.

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons