Professionella bilder när du tränar, tävlar eller instruerar
Sarah, svartbältad ung karateinstruktör.

Bli fotad när du är in action i din sport. Bilder på dig i gym, yoga, hästsport, kampsport och andra idrotter inomhus eller utomhus.

Träning kräver fokus och det är inte alltid så lätt att få professionella bilder med selfies.
Det kan också vara svårt att be någon annan som har pulsen uppe att försöka ta skarpa bilder.

Anlita därför Internetfoto och få de rätta bildserierna som dessutom är högupplösta och passar bra till snygga utskrifter. Är du instruktör, personlig tränare, coach får du självklart använda bilderna i verksamhetens marknadsföring.

Bilder ger inspiration

Häftig träningskalender eller favoritbild som tavla upphängd hemma kommer bli din riktigt vassa inspirationskälla. Se dig själv från tidigare fokuserad action eller ditt fightingspirit face.

Benböj Utegym
3 set x 8 repetitioner trots tidig morgon och busväder.

Bilderna kommer ge dig energi de dagar med skitväder, svett, puls, andfåddhet och träningsvärk som tycker du ska göra annat än att träna.

Ett annan fördel med träningskalender. När du skriver för hand får du (h) järnkoll på din träning om vad som ska göras eller har gjorts. Papper och penna gör att din hjärna minns anteckningarna på ett helt annat sätt än om du skapar digitala påminnelser som du knappt textat dit själv.

Du kommer också kunna visualisera dina mål enklare när du skriver för hand och ser bilder både mentalt och utskrivet. En riktig smart väg att nå framgång för alla dina planer i livet.

Inomhus

Hög karatespark.
Sarah Black belted highkick.

Du kan anlita Internetfoto för gym, yogastudios, dojos, hallar eller andra platser inomhus. Stativ, ett par Canon trådlösa blixtar och paraplyer tas alltid med.

Trådlösa och kraftfulla Canonblixtar.
Trådlösa och kraftfulla Canonblixtar.

Utomhus

Armgång utegym
Extra

Utegym, löprunda, fotbollsplan, tennis, golfbanor etc... går också bra. Vid avståndsfoto används Canon PRO-zoom.

Canon 70-200 2,8 IS
Canon 70-200 2,8 IS

Fotouppdraget

Beroende på antal bilder tar ett fotouppdrag i Stockholm från 3,5 tim. Tiden räknas för foto, redigering och kringjobb att kolla av så det är okej att fotografera på platsen. Vill du ha hjälp med att skapa kalender går det också att beställa.

Kringjobb

Andra människor som tränar ska känna sig bekväma med att fotograf är på plats. Därför måste det stämmas av med dem så de är trygga med att de inte hamnar med i bild.

Är fashion viktigt för dig ger färglada kläder effektiva bilder. Men det innebär inte att det är ett måste. Det kan även bli riktigt häftiga bilder med Hard Working Rockystyle Training där hardcoreträning ger fantastisk känsla.

Oavsett, då vi träffas är det bra om du tänkt på vilka kläder du tänker använda. Vill du variera tar du bara med dig ombyte.

Kalenderutskrifter privat och företag

Internetfoto anlitar endast professionella fotolabb. Vill du ha hjälp att skapa just din kalender kan du beställa att Internetfoto ser till att din kalender skapas med de bilder som plåtas i uppdrag. 13 bilder kommer behöva fotas och bearbetas. Pris efter överenskommelse

Välkommen med frågor och bokning

Kontakt

Dela gärna det här...