Ozzy Yorkshireterrier med reflexkoppel
Rockare gillar sena kvällar.

Man kan inte förlita sig på bilisters reaktionsreflexer för att undvika olyckor. Öka istället chanserna att i mörkret upptäckas i tid i stället.

Nu när höstmörkret gjort entré där ljusa och långa dagar är över och kvällsmörkret snart är här redan innan kontorstiden är slut. Därför är det dags att höja säkerheten både för din vovve och dig som håller i kopplet.

Förutom reflexsele eller reflexhalsband på vovven är ett koppel med reflexremsa en bra livlina. Självklart är det viktigt att du som matte/husse också bär någon reflex på dig.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Se därför till att synas när ni ger er ut i mörkret. Använd reflex både på din hund och dig själv.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.

Internetfoto Nyhetsbrev

Prenumerera och bli uppdaterad med spaningar på hundämnen, utvalda pressbevakningar och fotouppdrag som kan vara intressant och gynnsamt för dig.

Anslut dig du också

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Vad tycker du?

Skriv kommentar

Fyll i namn