Rena golv i både Volkswagen bilhall och VW-bilar
Volkswagen Tiguan

Skoputsmaskin ger blanka skor och håller golven rena från damm, grus och sand.

Hos Volkswagen i Hammarby Sjöstad kanske en SUV kan locka. Kolla in senaste VW modellen Tiguan med 4MOTION fyrhjulsdrift. Det är en bil som passar både på fina gatan i stadstrafik till turer på landsvägar och skogsvägar i tuffare terräng.

VW Tiguan parkerad på ojämn mark.
Ojämn P-plats.

Oavsett körmiljö är det dags att parkera och kliva ur bilen när färden nått sitt mål. Ett dammigt parkeringshus, blöta gator, grusade p-platser eller ett uppehåll lite på sidan om. Vilket som gör i alla fall promenaden mellan bil och ärende att skor utsätts för en hel del smuts eller rent av mycket mer smuts.

VW Tiguan däck på jordkulle.
Aktiva sulor blir alltid smutsiga.

Sol och regn förstör också skor. Torra och blöta väderlekar gör att skinnet torkar ut så skorna börjar spricka. Använd därför alltid en fettbaserad skokräm också. Det håller skinnet mjukt och står emot väta.

Optimal kundservice hos VW Hammarby Sjöstad

Ellips skoputsmaskin hos VW
Smile & Shine skoputsmaskin hos VW

I entrén till bilhallen i Hammarby Sjöstad står en smart maskin där du kan passa på att fräscha upp dina skinnskor. I den bjuder VW på skovård så du har snygga skor hela dagen. Dessutom hålls hallgolv och bilar renare medan du går runt och kollar in din nästa bil.

Hur ser dina skinnskor/stövlar oftast ut?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Så här funkar skoputsmaskinen

Startknapp skoputsmaskin Ellips.
Start gratis skoputs

Den är tyst och stannar automatiskt efter en stund. Det är bara trycka på knappen så startar den. Putsen är kostnadsfri och du får använda fettbaserad och färgneutral skokräm om du vill. Krämen ger glans och ett bra skydd mot torka och väta.

Borstar och kräm Ellips hos VW
Borstar och kräm

Här är VW,s skoputsmaskin strax innan service för att visa att skoputs är en väldig uppskattad service och används flitigt. Fördelen att erbjuda skoputs i skoputsmaskin från Smile & Shine är att de har fullserviceavtal och ser till att maskinerna är fräscha och lockar till användning.

Regelbunden rengöring och påfyllning av skokräm är nyckeln till ren framgång i lokalen

  • Först sveper du över skon med grovborsten som är i mitten. Den rengör i sömmar och tar bort värsta smutsen som kanske torkat fast och sitter lite hårdare.
  • I burken till vänster om grovborsten finns färgneutral fettbaserad skokräm. Tryck upp underifrån med foten så doseras krämen på skon.
  • Avsluta med polerborsten längst till höger. Voilá blanka snygga skor 🙂
Välkommen till Volkswagen Hammarby Sjöstad
VW Hammarby Sjöstad

VW Hammarby Fabriksväg 45

Smile and Shine skoputsmaskiner

Smile & Shines Tiguaner
Smile & Shines Tiguaner

När du kommer hem tar du säkert av dig skorna i hallen innan du går in i bostaden, för visst vill du inte dra in smutsen i hela hemmet. Fast på arbetsplatser och offentliga lokaler är det säkert för mycket begärt att be besökaren ta av sig om fötterna innan de kliver in. Däremot att erbjudas möjligheten att få snygga till sina skor är det många som uppskattar.

Shoeshine, good for your business

Smile & Shine besöker dig.
Smile & Shine besöker dig.

Ansvarar du för en verksamhet och vill ge dina kunder, besökare och gäster ett mervärde som uppskattas väldigt högt. Vill du dessutom att företagets egna personal ska ge ett gott första intryck med snyggt på fötterna så är tipset att du hör av dig till:

Smile & Shine, -skoputsmaskiner med fullserviceavtal

Smile & Shine bokar gärna ett möte med dig och besöker er för att visa en maskin som gör att ni får win-win läge med fler nöjda kunder och renare golv.

Dansa grusfritt

Skylt med uppmaning att borsta bort gruset från skorna.
Dansa grusfritt

Många branscher och företag skulle ha skoputsmaskiner. Hos den dansstudio på Södermalm skulle en skoputsmaskin ge en win/win-effekt. På dörren satt ett meddelande där de ber sina besökare att borsta av gruset så de slipper dammsuga så mycket.

Med en skylt där du som besökare erbjuds få dina skor rena och blanka och dessutom få dansa på grusfria golv. Det kanske kunde vara ett trevligare budskap att få läsa innan du kliver in i lokalen.

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn