Adidasväska för streetstylephoto

Bästa kameran som finns är den man har med sig, ligger den hemma eller nedpackad i väskan blir det inga bilder.

Att plåta gäller det att ha kameran med sig och helst uppe hela tiden, fast det är viktigt att ha möjligheten att kunna lägga ned kameran också.

Vanligtvis brukar kameraväskor väga en jäkla massa kilo beroende på uppdrag. Men vid streetstyle som jag inte provat på så mycket än men som säkerligen blir dominerande här på Internetfoto framöver så är nog tricket att inte ta med mig för mycket grejer, dock måste jag ha med mig systemkamera och den glugg (objektiv) på 35-350 mm som är riktigt fördelaktigt, även om den kanske är lite åt ”overkill” hållet då det gäller snapshotbilder. (på bilden nedan är en kamera med annan glugg, 35-350 gluggen användes för att ta bilden)

Annons
Annons

Nu kommer det bli lite lättare att röra sig för att fånga bilder inom streetfashion, det vill säga det mode vi ser på gator och torg. Vid streetstylephoto ska jag bara ha med mig en kamera, en glugg (objektiv) en blixt, extra batterier och minneskort som får plats i en riktig smidig axelremsväska så jag slipper släpa på min halvklumpiga och tunga slingryggsäck som många gånger är riktigt obekväm och svettig att fota med då den hänger på ryggen.

Då jag kom över en Adidas axelremsväska i vad som verkar hyfsat vädertåligt material så ska jag testa och se om den håller måttet för att använda vid streetphoto. Den känns väldigt bekväm då kameran och blixten ligger i och det går även förvånansvärt smidigt och enkel att lägga i och ta ur kameran i väskan. Adidasväskan är däremot inte vadderad, fast ska jag ut på sådana äventyr får jag ta ryggsäcken i stället.

Adidasväska retro
Adidasväska och Canon 20-35 mm
Dela artikeln.
Annons

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn