Stretchyoga efter Training on my way
Stretchyoga

Slit, smärta och svett i varvet på 31-days challenge.

Stretchyoga brukar jag vanligtvis göra på kvällen. Men efter Training on my way både igår och idag har det känts nödvändigt att stretcha ut med yoga efter varven. Det har varit rätt slitigt att ta sig runt i två dagar.

Kroppen har kanske fått sig lite väl mycket belastning då jag började med löpsteg i stället för powerwalk på flera sträckor. Löpning för min kropp känns inte optimalt. Speciellt inte inte i nedförsbackar. Så löpsteg i backen får räcka framöver.

Jag vill ju hålla mina knän och rygg hela utan att dra på mig belastning och förslitningsskador. Då är det bättre att ta en vecka extra träning ifall det behövs för att nå mitt slutmål med mina 31-days challenges.

Efter den här personliga utmaningen är planen att övergå till träning för att fortsätta hålla kroppen i trim. Visst att slit, smärta och svett är intressant på många sätt.

Men att utsätta kroppen för påfrestningar varje tidig morgon sju dagar i veckan flera månader i sträck är inte 100 % bra. Kroppen behöver återhämtning emellanåt också.

Stretchyoga

Cobra, Stretchyoga skönt för hela kroppen.
Cobra, skönt för hela kroppen.

Däremot är stretch och vardagsmotion väldigt bra. Själv har jag en app med yogainstruktioner som jag gör 15 minuter varje kväll.

Stretchyogan känns otroligt skönt att stretcha ut med ifall det har blivit för mycket stillasittande vid datorn eller långa "Feet on the streetphoto" på stan med tung kameraväska att släpa på.

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons