Tiden går - Training on my way
Varvtid

Tid som verktyg för att kolla utvecklingskurva.

Tiden går och idag är det två veckor med daglig Training on my way. Slingan jag har tagit mig runt på har två planerade stopp där jag ska göra minst ett set gånger tolv repetitioner av valfri fysisk övning på utegym.

I första utegymmet vid Bredäng Camping har det mestadels blivit situps. Andra stopp Mälahöjdsbadets utegym mixar jag med olika övningar. Idag blev det 1x12 rygglyft.

I början av 31-days challenge Training on my way landade min varvtid upp på 50+ minuter. Då var det mest powerwalk men också en del introduktion för att hitta rutinen för att komma in i ny träningsform.

Men det är ändå kul att kolla utveckling nu när två veckor har gått. Mest positivt och det som känns som framsteg är uppförsbacken. I den håller jag bättre fart nu.

Utöver det har träningen även utvecklats med korta och jämna intervaller med löpsteg efter jag kommit över backkrönet. Joggen håller pulsen uppe och är en riktigt bra svettutlösare. Effektivt som tusan.

Varvet idag landade i alla fall på 40 minuter mot tidigare 50-isch.

Ha en härlig tisdag:)

Dela gärna det här...