Training on my way- med balsam för själen
Energi av naturkraft.

När fysisk träning är som schampo för kroppen är en lugn naturmiljö balsam för själen.

Training on my way blev den här morgonen som balsam för själen. Endast en tidig söndagsmorgon kan nog erbjuda ett sånt här kraftfullt lugn. När jag gick Skärholmens Strandstig var det alldeles tyst med endast fågelkvitter som sällskap.

Mälaren låg spegelblank medan dimman var på väg att lätta. Det blev ett uppehåll i min powerwalk en stund för att släppa in naturen i mitt mentala och låta den skölja igenom som ett balsam i själen. Sinnena fick sig en rejäl dos av energi. Synen, ljuden, känslan och doften gav en smakfull energiboost.

Sen blev det fortsättning till andra planerade stoppet på min runda innan branta backen. På utegymmet blev det 12 st axelpress med lätta stockar. Efteråt tog jag syrgasbacken på en för mig överraskande bra tid.

60 sekunder mot gårdagens 90 kändes väldigt bra. Kanske det var känslan jag fick när jag tittade ut över spegelblanka Mälaren som hjälpte till när branten skulle toppas.

Det finns då märkliga krafter i naturen. Det gäller bara uppmärksamma tillfällena.

Ha en härlig söndag 🙂

Dela gärna det här...