Utegym utmaning dag 25- Hoppfull
Hoppfull framåt i träning och nya planer.

Börjar närma mig målet med min personliga 31-days utegym challenge.

Utegym utmaning dag 25 är jag hoppfull på att nå mitt mål med utegymsträning varje morgon. Det kan vara lite klurigt i början att skapa nya vanor. Är det dessutom fysiskt krävande tidigt på morgonen är det skönt att ha motivation och fokus att genomföra satsningen.

Hittills har det också underlättat att det fortfarande är ljust tidigt och att vädret som idag har varit perfekt med endast någon enstaka dag som varit regntung.

Utvecklingen tycker jag hela tiden har tagit steg framåt. Repetitionerna i övningarna börjar kännas lättare och kompenseras med tyngre belastning och fler övningar för att fortsätta ge effekt.

Fortsättning...

Snart är det dags att ta sikte på syfte nummer två med det här. Träning och fysisk aktivitet lär fortsätta även då en gällande 31-days challenge nått i mål. Jag återkommer med andra syftet när teoretisk plan på papper är i övergången till praktisk handling 🙂

Färdigställa 31-day Utegym challenge

Svettigt träning.
Svettiga pass till mål och kommande plan.

Fast först ska min utmaning utegym färdigställas. Det är ju trots allt sex dagar kvar.

Idag och imorgon är det knäböj, bröstpress och dips som gäller. Sen växlar jag över till två dagar med marklyft, latsdrag, axelpress och låga chins igen.

När jag är klar med morgonens träning blir det också prova på andra och fler övningar. Dessa kommer också vara bra att ha med sig då det är dags för syfte nummer två.

Till målgång dag 31 är det bara köra på och svettas. Motivation, fokus och handlingskraft finns i alla fall. Sen är jag även hoppfull att kommande plan blir verklighet.

Dela gärna det här...