Utegym utmaning dag 4
Dra sig upp på morgon.

Dra sig upp på morgonen är skönt. Testade låga chins efter ordinarie träningspass.

Utegym utmaning dag 4 var armhävningarna lite extra tunga den här morgonen. Sista set 3 och 4/5:e repetitionen sög på ordentligt. Situpen gick helt okej och benböj, stepup och rygg kändes fin- fint.

För att hålla fokus på träningen fotas bilderna alltid efter ordinarie övningar. Bara det blir ett pass i sig. Träningen tar på och det skulle vara omöjligt att plåta skarpa bilder i träningen och samtidigt hålla tempot uppe.

Annons
Annons

Utegym utmaning dag 4

En annan sak med bilderna är att jag tar dem när jag testar kommande övningar. Morgonens extra övning landade i låga chins. Gissa om det frestade på att fånga bilden. De tidigare armhävningarna hade tagit ut sin rätt.

Men men, smyga igång en träningsstation är nog bara bra tills de hamnar på ordinarie träningsschema kommande dagar i min 31-dayschallenge i utegym. Dessutom tar man ur det lilla extra som finns kvar att plocka.

Protein

Kokt ägg och Kalles kaviar
Salt och proteinkälla.

För att fylla på med protein blev det två kokta ägg när jag kom hem. De tillsammans med en klick lite salt Kalles kaviar gav energi åt musklerna som fått jobba på en stund.

Dela artikeln.
Annons

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn