Verktyg för att få motivation och skapa en bra dag

0
174

Få tillbaka hoppfullhet och energi för att förändra knöliga situationer till önskat läge.

Ett av flera verktyg jag gillar och som hjälper mig fylla min energinivå och behålla drivkraft är att kolla in bra motivationsklipp på Youtube. Sådana videos hjälper mig hitta tillbaka till fokus då tankar och känslor börjar spreta åt fel håll.

När personliga lägen liknar mer jobbiga situationer än önskat läge så är det verkligen viktigt att förändra livsspiralen så den ändrar och börjar rotera åt rätt håll. Då tycker jag det finns många väldigt bra klipp på Youtube som hjälper till att få stopp på felrotationen och faktiskt får den att röra sig åt rätt håll i det mentala.

I morse vaknade jag tidigare än vanligt. Jag kunde ligga kvar ett bra tag innan det var dags att kliva upp. Istället kunde jag kolla in klipp en stund för att få en riktigt positiv boost innan sängen lämnades.

Måste säga att det kändes extremt bra innan det var dags att fixa de andra morgonrutinerna. Det här är en förändring jag tar till mig framöver och börjar gärna fler morgnar med att starta upp med motivationsklipp.

Hitta tid

Tiden till dem hittar jag säkert genom att vakna kvart-tjugo minuter tidigare än vanligt. Det är bara skippa senaste nyheterna kvällen innan. De har man ändå matas med under hela dagen. När jag går i säng tidigare och avslutar dagen med en bra bok istället sover jag bättre.

Det tycker jag är en väl investerad tid för att skapa en bra dag med sjyst känsla. Kanske det kan vara något för dig också. Klippet i den här artikeln var den jag kollade in när jag vaknade strax efter 04 i morse.

Ha nu en riktigt sjyst dag i skrivande stund. Klockan börjar nu ticka iväg till strax efter 7 Jag hoppas du gillar inlägget och att innehållet kan vara ett bra tips till dig.

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons