Essi, Shiba som gillar att se folk och rörelse
Shiba tjena

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Shiba Inu som gärna spanar läget från parkbänkar.

Essi är en Shiba Inu på 3 år. Hennes favoritsysselsättning är att sitta med matte på någon parkbänk och spana ut och se folk i rörelse.

Den här novemberdagen var dessutom en passande söndag för matte att ta med sig en bok och läsa medan Essi fick sitta och njuta bredvid. Temperaturen i Stockholm var idag mer höstsval än kylig och kall dag mitt i vintermånaden november.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

Tidigare under promenaden och innan spontanmötet med Essi var det rent av en tomtägare som var ute med gräsklipparen och klippte gräset.

Vanligtvis ska det väl vara snöslungor, blinkande plogbilar och skrapet från snöskyfflar som ska låta den här årstiden. Men hittills är vädret i Stockholm mestadels väldigt milt.

Shiba relax
Shiba relax

Så det det var lite av tjuren Ferdinand under korkeken som Essi satt där på parkbänken och njöt medan matte klappade henne då de svaga solstrålarna kämpade på.

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn