airedaleterrier
Kompis 10 år, airedaleterrier.

En av många fördelar med att gilla fota hundar är att de oftast finns i närheten där man befinner sig, dessutom alla timmar på dygnet mellan sena nattpromenader till tidiga morgonrundor.

Kompis mötte jag igår förmiddag i min egna hemmiljö då jag var på väg till Kungsträdgården för att kika in aktiviteterna där. Han är 10 år och vi träffades första gången för flera år sedan då min fina Wilma fortfarande levde, men som sedan somnade in 26/10- 2014 av sin höga ålder strax innan hon skulle fylla 16 år den första februari.

Även fast hälsan också sätter sina spår i åldrande hundar så har Kompis säkert år med många fina stunder framför sig. Han är i riktigt fin form och har bra kondition trots lite artros i lederna. Men det är bara ta det lite lugnare och slå sig ned och vila en stund ifall krafter måste återhämtas.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...
airedaleterrier
Kompis 10 år, airedaleterrier
Har du någon i din närhet som skulle vara intresserad av det här inlägget. Meddela dem i ditt nätverk.


Prenumerera och bli uppdaterad på vilka intressanta temadagar som firas nästa vecka. Nyhetsbrevet kan även intressera och gynna dig med något från de fotouppdrag Internetfoto gör. Dessutom lär det säkert få hänga med lite vovverelaterat material också. Välkommen att hänga på och prenumerera.

Internetfoto Nyhetsrev

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn