Stella pincher stannar till vid NK skyltsöndag 2023
Kul när det händer grejer.
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Varuhuset NK,s skyltsöndag lockar alltid många besökare då det är dags att täcka av och visa årets julskyltning i skyltfönstren.

Eftersom i år skulle en av Hundstallets hundar finnas med och åka häst och vagn med tomten och öppna upp varuhuset.

NK skyltsöndag 2023
NK Hamngatan skyltsöndag 2023

Därför hade Pinchen Stella och hennes matte tagit sig extratid för att stanna till vid NK och titta innan det var dags att bege sig till söndagens planerade lunch vid Bergianska Trädgården.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Stella är 9 år och hänger med matte både på fritid och arbetet på hästgården. Den här söndagen var det läge att stanna till i språnget och chilla en stund vid röda mattan och lite senare morsa på tomten.

Sedan var det fler som kikade snabbt förbi i språnget. En var klassiskt klädda mannen som säkert var på väg till något den här söndagen. Med sig hade han två hundar som såg ut att vilja kika lite extra vad som pågick.

På språng med stiliga kläder.
På språng....

En del hundägare hade inte bara vägarna förbi utan kikade också in på NK. Ett varuhus hundar får och kan hänga med in. I rulltrapporna är det dock bäst att bära hunden som på alla andra ställen där rulltrappor används.

Hund buren i rulltrappa
Safety first.

Så det var bra fart på NK även för skyltsöndag 2023. Klicka in och läs om hunden Kelly från Hundstallet som förhoppningsvis snart får ett nytt hem.

Kelly och jultomten med häst och vagn till NK skyltsöndag
Kelly Cavalier King Charles spaniel och jultomten i hästvagn.

I söndagens färd med tomten kanske hon får sin viktigaste julklapp i livet. Det vill säga ett nytt hem, kärlek och trygghet. Kelly åker häst och vagn till NK med tomten

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.