9.2 C
Stockholm
onsdag, 22 maj, 2024, 01:58:33
Ansvarig utgivare: Patric Lindén

Miniworld

En spännande värld

illustrationsbilder med miniatyrmodeller väcker uppmärksamhet i marknadsföring. De passar även utmärkt som beskrivande genrebilder i pressmedia.

Modellfoto bildkonstnär.

Modellfoto

Stärk upp er verksamhets marknadsföring med några extra waow-faktorer som Miniatyrmodeller skapar.

Låt ett par eller några Miniworldbilder presentera era produkter och tjänster på verksamhetens webbplats, nyhetsbrev, kundtidning, butiksskyltning etc...

Tänkvärt
”Gör varje dag till ditt mästerverk” – John Wooden

Internetfoto specialanpassar miniworld-bilder till varje enskild verksamhet.

Oavsett vilken bransch du är inom så går det att hitta fram till teman och ordna kul, intressanta och spännande scener med miniatyrfigurer i Miniworld.

Bildspel 4 st demobilder

Ring eller mejla Internetfoto

Kontakt vid mer Om Miniworld
Telefonkontakt för beställning eller frågor om Miniworld

Vid beställning av minst en miniworldbild eller anlitat Internetfoto för fotouppdrag med minst fem bilder ingår en artikel om er verksamhet. Artikeln är helt frivillig och publiceras under kategorin Referenser här på Internetfoto efter varje avlutad och bokförd affär.

Mejla Internetfoto

Storytellbilder

Bilder som beskriver existens, kompetens och service. Storytellbilder väcker nyfikenhet så betraktaren vill ta reda på mer om verksamhetens tjänster och produkter.

Pressbilder

Internetfoto anlitas till etablerad pressmedia med utgivningstillstånd och ansvarig utgivare. Bilder och fotouppdrag på plats och skapande av Miniworldscener för att illustrera händelser.

Bildegenskaper

Indexerade bilder för webben är viktigt för verksamheters ranking hos sökmotorer. Bilder för utskrifter måste vara högupplösta. Bilderna optimeras därför både för digital och tryck.

Köpvillkor

När du beställer bilder har du generösa användningsvillkor. Men det är ändå bra ifall du kollar in köpvillkoren, trots att villkoren är Royalty Free (RF)