11.9 C
Stockholm
lördag, 15 juni, 2024, 06:37:44
Ansvarig utgivare: Patric Lindén

Stötta Internetfots mediebevakning

Är man oberoende media ifall man har statligt presstöd eller ägs av stora starka aktieägare? Var med och gör det möjligt att Internetfoto kan pressbevaka hundvärlden.

Internetfoto har i alla fall valt att inte inneha eller ansöka om statligt mediestöd. Detta eftersom pressbevakningen på den här webbplatsen handlar mycket om myndigheter, domstolar och politikers arbete i djurskyddsfrågor. Var därför med som allmänhet och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete på riktigt. Många av hundnyheterna på webbplatsen är eget tidskrävande researcharbete.

SiS-presslegitimation med fotograf och hund.
Presslegitimerad nyhetsfotograf med hund.

Redaktionen har ansvarig utgivare, utgivningsbevis och SiS-presslegitimerad reporter. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfoto kan fortsatta arbete med undersökande journalistik till förmån för hundars välmående och strävan till bästa samverkan med människor.

Din gåva stöttar bland annat till att täcka kostnader för:

Till Örebro i rättvisans spår
Tid för avgång
  • Resor för fotorapportering runt om i Sverige
  • Utrustning.
  • Programvarulicenser.
  • Inhämtning dokumentation, skanning, utskrifter etc...

Bidra med Swish till 073-772 04 71 Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation. Du kan även välja stötta via internetfotos:

  • Bankgiro: 5622-0262
  • Plusgiro: 408 65 06-5
  • Paypal, Vid kort behöver du inte ha registrerat Paypalkonto)

Hoppas du vill vara med och frivilligt donera valfritt belopp. Det gör det möjligt att pressbevaka utan statliga stöd och externt ägardirektiv som oftast har högsta vinstintressen som främsta mål. Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto