Öppet hus Glada Jyckar i Årsta
Öppet hus 15/3-20

Nyöppnat vovveställe att gå hundkurs i Stockholm söderort.

Glada Jyckar har öppnat upp kurslokal i Årsta och hade öppet hus söndagen 15 mars. Det kom vovvar som fick testa på bland annat stationen med nosework, ta steget och kliva ur komfortzon och våga sig gå genom tunnel, leta godis bland bollar med mera.

Några av dagens besökare som tassade in var:

Simba

Simba nosework
Matte, det här är buskul 🙂

Dansksvenska gårdshunden Simba är en kille på 6 år som sedan valp har hängt med matte som arbetar som specialistsjuksköterska på ett demensboende. Simba är inte utbildad som vård eller servicehund. Men han är känd bland avdelningarna och uppskattas högt av de boende.

Nike

Nike i tunnel
Nyfikenhet och mod.

Nike är en 10 månader blandis med rumänsk bakgrund. När hon kom in i lokalen smög hon lite efter väggarna. Hon började kika runt när hon låg under en stol men var samtidigt väldigt nyfiken på den nya miljön och alla varelser som var där.

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

När hon fått lite koll började hon socialisera sig och tog steget ur sin trygghetszon och lyfte sitt mod och nyfikenhet för att ta sig igenom tunneln.

Ester

Ester bland bollar.
Bollhav

Ester 6 år , Phaléne håller på med rallylydnad, nosework och tävlar en del i det. Bollbassängen och leta godis är alltid gott och kul.

Dexter

Möte Dexter och Nike
Mingel

Dexter 2 år Labradoodle gillade att mingla med de andra vovvarna precis som man får göra på ett öppethus tillställning.

Jerry

Jerry multimix
Multimix

Alla raser är välkomna hos Glada Jyckar. Multiblandningen Jerry 6 år var en god representant för mångfalden. Han har en gen från lite alla möjliga raser. Hans härliga och lite snälltuffa personlighet har han från sin rascocktail som innehåller bland annat: Långhårig tax, Welshterrier, Chihuahua, Malteser och Pekinese.

Glada Jyckar

Nikki och Nike
Nya vänner

Två som fann och gillade varandra lite extra mycket var Berner Sennentiken Nikki 1 år och den lite blyge Nike 10 månader.

Utöver nyöppnade lokalen på Järnlundsvägen 2 i Årsta, Stockholm finns Glada Jyckar på fler platser. Är du intresserad och vill gå någon hundkurs kan du klicka in på deras webbplats och se om det här kan vara något för dig. gladajyckar.se

 

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn