Sätrastrandsbadets hundbad med egen strand
På hundvänlig plats med Ozzy,s horisont.
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Schäfern Ozzy 5 år checkar badplats i södra Stockholm som även har en hundvänlig del med egen strand.

Nu när Beach 2024 närmar sig är det ett bra läge att börja uppmärksamma hundvänliga platser ur hundens horisont. Först ut är Sätrastrandsbadet i södra Stockholm där det finns ett riktigt bra hundbad.

Sätrastrandsbadet har utmärkt badplast för hundar med egen strand. Badet har dessutom gott om parkeringsplatser med bara några hundra meters promenad
till den hundvänliga delen.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Vovven och du promenerar via grusvägen som löper bredvid den stora sol och badstranden. Så även sjysta sommardagar då badet är fyllt med badgäster kan du nå hundbadet utan att behöva kryssa med vovven bland massa badgäster på stranden.

Bra att tänka på fina sommardagar. Då brukar det vara väldigt mycket folk på plats och p-platserna går åt.

Internetfoto Youtubekanal

Klicka in och kolla Internetfotos Youtubekanal med klippet om hundbadet på Sätrastrandsbadet. Se klippet från schäfern Ozzy,s horisont.

Häng gärna på och prenumerera på Internetfotos hundmediekanal. Kom ihåg att även tumma i klockan så får du aviseringar när nya videor publiceras.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.