Valpen Mason Berner Sennen
Trivsamt

Mason vilar med husse i den lilla parken på St Eriksplan och Chang semesterchillar på Gamla Brogatan.

Mason är drygt 9 veckor har varit på sin första valpkurs som hölls av Urban Dogs i Vasaparken i Stockholm. Nya och många intryck gör självklart en valp supertrött och då var det extra skönt med vila medan de väntade på matte i den lilla parken på St Eriksplan där Mason såg ut att trivas i det gröna gräset.

Vslpen Mason med Kongboll
Kul med boll 🙂

Även fast Mason haft en lång spännande dag blev han lite nyfiken på KONG bollen. Fast när matte kom såg det ut som Mason tänkte att det skulle bli skönt att få tassa hemåt och sova.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...
Valpen Mason tassar på
Mycket idag, nu ska det bli skönt att tassa hem och sova.

Tuff och rolig dag var det säkert för den här lille killen som fått många nya upplevelser bland de andra valparna på kursen.

Chang från Gävle

Chang Berner Sennen
Chang på semester i Sthlm

Vilket sammanträffande att springa på en Berner Sennen till just den här dagen. På Gamla Brogatan låg en stabil hund med sin husse ståendes bredvid. Var ju bara tvungen att höra lite mer om den vovven också eftersom kontrasterna från valpmötet innan var så enormt.

Matte-dorerna är i butiker och shoppar medan husse står med Chang i skön skugga på Gamla Brogatan och chillar. Husse berättade att familjen är på semester och kommer från Gävle, han sa också att Chang är deras andra Berner Sennen.

Chang som hunden heter har fått sitt namn efter Cĥāng" som betyder elefant på Thailändska. Det kunde nog inte bli mer passande. Chang är bara femton månader och väger 55 kg. Han är inte tjock, utan bara stor. Snäll är han också och hälsade gärna.

Dela till ditt nätverk

Var med och stötta Internetfotos fristående mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete med undersökande fotojournalistik till förmån för hundars välmående och samverkan med människor.

Din gåva stöttar bland annat till:
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn