AIK första laguppställning 2014
AIK första laguppställning 2014
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Det var en annorlunda premiärmatch för AIK - IFK Göteborg i Friends Arena i deras allsvenska säsongsstart år 2014 Matchen spelades med sorgbindel och startade efter en tyst minut för den Djurgårdssupporter som dödades innan matchstart mellan Helsingborg - DIF som var absolut första matchen för Allsvenskan år 2014 Den matchen startades men avbröts efter beskedet om dödsfallet.

Till kvällens match i Friends Arena kom 30 650 åskådare som fick se matchstarten tas över av IFK Göteborg i första halvlek. Änglarna höll i taktpinnen och i den 14:e spelminuten knäppte blå/vits nummer 29, Lasse Vibe in boll ett bakom AIK keepern Kyriakos  Stamatopoulos. AIK spelade in sig i matchen och fick till fina chanser som nätväktaren John Alvbåge i Göteborgsmålet gjorde riktigt fina räddningar på. Luftakrobaten Alvbåge var riktigt stark i luften och lyckades tippa över flera bollar över ribban och styra undan ett par som gjorde att han räddade kvar göteborgarna i ledningen in i halvtidsvilan.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

I andra halvlek blir AIK,s per Karlsson utvisad med rött kort efter att domare S Johannesson tyckt en fällning var för osjyst. Med tio man mot elva spelar AIK på rätt hyfsat, men John Alvbåge i göteborgsmålet fortsätter rädda bollar och göteborgarna vänder spelet snabbt och i 86:e minuten fastställer Göteborgs nummer 21, Mané slutresultatet till 0-2
Rättvis seger till Göteborg, ja! Men inte för att AIK spelade för dåligt, utan John Alvbåge innanför GBG-ramen gjorde otroligt bra insatser matchen.

 

Expressen GT med Internetfotobild

Internetfotobild publicerad i Expressen GT
Internetfotobild publicerad i Expressen GT

Länk till Glenn Hyséns hela krönika: Expressen GT

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.