Allt för hälsan 2022 vibrerade
Stimulering av celler för fettreducering.

All materia, även människor och djur existerar från grunden av någon form av energi med olika frekvenser och vibrationer.

Allt för mässan 2022 vibrerade med flera verksamheter som arbetar med frekvensstyrd energi ned på cellnivå för att stärka och läka kroppen.

Då det uppstått obalans på cellnivå visar sig olika former av besvär eller oönskade kroppsresultat som man kan korrigera till det bättre genom ljus, ljud och ställbara vibrationer.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

I mässhallen fanns bland andra Human Re:charge som erbjuder olika behandlingar med medicinsk laser som behandlar neuromuskulär smärta, ökar mental prestanda och fettreducering etc…

Ökad mental prestanda.
Ökad mental prestanda.

På plats fanns även Qryo som presenterade en LED ljussäng för Puls Light Therapy. LED-bed är för helkroppsbehandling i LED ljus för cellstimuleringar med olika ljusfrekvenser.

LED-bed
Panel och LED-bed

I företaget Nutrilights monter fanns möjligheten att få prova sitta i frekvensstyrt rött ljus i halvkroppspaneler.

Sittande halvkroppsljus.
Sittande halvkroppsljus.

Powerplate vibration

Powerplate vibration.
Powerplate vibration.

Vibrationsplattor är också verktyg för att återställa vibrationer med frekvenser som hela tiden pulserar i våra kroppar. Powerplate var på plats och instruerade sina vibrationsplattor och berättade om vad harmonisk osillation handlar om och hur det fungerar.

SHEN YUN

Shen Yun. Unik föreställning på gång.
Shen Yun. Unik föreställning på gång.

Ljud skapar också välbefinnande och harmoni. Våren 2023 kommer över 90 personer i världskända SHEN YUN föreställningen med liveorkester uppträda på Cirkus i Stockholm och Konsert och Kongress i Linköping. Det är en förställning på världsturné som tar dig bortom all vanlig teaterupplevelse.

Toner och färger öppnar en port till en civilisation med förtrollande skönhet och upplyst visdom genom en flerdimensionell och inspirerande resa byggd på fem årtusenden av traditionell kinesisk kultur.

Förställningar i Sverige 2023

  • Linköping 6-7 maj
  • Stockholm 8-10 maj

Allt för hälsan 2022

Yoga för äldre bra som koordination och skoj för yngre.
Yoga för äldre bra som koordination och skoj för yngre.

Mässan pågick i Stockholmsmässan i Älvsjö mellan 11 november och 13 november 2022
Mässan bjöd förstås yngre och äldre även på en hälsoresa som sträckte sig från urgamla traditioner med meditation, yoga, dans för aktivt deltagande och massagebänkar.

Yoga
Yoga

Mässmontrar innehöll massor av produkter och tjänster. Speakerscorner och seminariescen bjöd även på intressanta föreläsningar och spännande diskussionsämnen.

 

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.

Internetfoto Nyhetsbrev

Prenumerera och bli uppdaterad med spaningar på hundämnen, utvalda pressbevakningar och fotouppdrag som kan vara intressant och gynnsamt för dig.

Anslut dig du också

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Vad tycker du?

Skriv kommentar

Fyll i namn