Alva
Alva nyfiken på bollen

På en äng i natursköna Bredäng kommer beageln Alva fram nyfiket för att hälsa. Först är hon lite försiktigt men sen mera framåt när hon fått stämma av läget.

Alva är fem år och kommer från Toriennas kennel i Vårberg. Hennes mamma är från Västerås och pappan från Danmark. Hon har fått prova på en hel del aktiviteter som agility, freestyle, rallylydnad, nosework och givetvis viltspår, beagle är ju trots allt en jakthundsras. Men det hon tycker bäst om är ändå rallylydnaden.

Alva på grusväg

Annons
Annons

Alva

På ängen som är lite våt efter några regnskurar är Alva väldigt nyfiken på den boll jag använder för att få vovvarnas uppmärksamhet då jag fotar dem. Vanligtvis är boll inte högst på listan för henne, men den boll jag använder var väldigt spännande och kul.

Den glädje hon visade när hon jagade ifatt bollen då jag kastade den med henne efter fotandet var bara för charmigt. Hon verkade gilla den väldigt mycket och det var med nöje hon fick behålla den.

Alva i gräset

Kennel: Torienna

Dela artikeln.
Annons

1 kommentar

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn