Anna på hundvänligt café i Åkeshov
Jag beredd vilken sekund som helst

Den som väntar på något gott väntar nästan alltid för länge.

12-åriga labradoren Anna tycker Café Blomma i Åkeshov är toppen. Även om jultid kan vara en tid då många äter för mycket så är caféets hundtallrik försvinnande god efter långpromenad.

Anna gillar vanligtvis att retas med husse och är charmigt busig, men hon lyssnar alltid snällt och väntar att hon får ”Varsågod” innan hon tar något som serveras.

Anna vänta på varsågod.
Oki, väntar...

Anna hänger ofta med sin husse när han jobbar och prickar av möten här och där i city. De bor ute på Mälaröarna och brukar stanna till vid caféet och ta en fika eller äta något då är i närheten.

Då är det perfekt att tassa in på Café Blomma som har bra med p-platser utanför men som också ligger i direkt närhet till Åkeshovs t-bana.

I caféet finns det gott om utrymme att ligga och kika på andra vovvar som kommer in. Sen finns även vattenskålar framställt så vovven kan dricka om den känner för det.

Labrador med koll på läget
Har koll på läget.

Här är alla vovvar välkomna och hundmenyn är populär. För oss fikasugna människor är även sortimenten riktigt bra med pajer, sallader, fikabröd men också ett par riktigt goda soppor.

Dagens soppor som serverades var gulasch och en spicy broccolisoppa med ädelost, förbaskat gott till bra pris.

Hundmeny Café Blomma Åkeshov.
Hundmeny

Hundmenyn är försvinnande god för en 12-årig labradåre med en touche av Golden retriever som efter given tillåtelse renskrapar papperstallriken rätt snabbt.

Försvinnande god hundtallrik
Försvinnande gott.

Café Blomma ligger på Åkeshovs Gårdsväg 6 strax intill Åkeshovs T-bana.

Dela gärna det här...