För att öppna Nordens första bageri Dog Bakery Stockholm har Nicoletta Andersson fått inspiration från USA där sådana här bagerier är mer vanligare.
Hembakat och nyttigt.

Ingredienserna i bakverken är anpassat efter hundar. Dessutom bakar Nicoletta Andersson dem själv och gör det utan socker och choklad.

Nicoletta bakar för hundar.
Nicoletta bakar för hundar.

För att öppna Nordens första hundbageri Dog Bakery Stockholm har Nicoletta Andersson fått inspiration från USA där sådana här bagerier är mer vanligare.

Hundbageri
Hundbageri.

Choklad är inte bra för hundar. För att få till den chokladbruna färgen använder hon johannesbrödspulver. Socker finns det heller inget av i hundbageriets godsaker.

Innehåll hundkakor.
Innehåll.

Nicolettas bakar själv och har klurat ut recepten så bakverken har den rätta konsistensen och ser trevliga ut när husse/matte ska välja.

Hemlagade bakverk utan socker och choklad.
Hemlagade bakverk utan socker och choklad.

Cairnterrier Rasmus, Pinglan och Albin kommer in och ska få testa en varsin kaka. Rasmus fyller dessutom 7 år om en vecka och då är det stor chans att det blir en födelsedagstårta från Dog Bakery.

Cairnterrier Rasmus, Pinglan och Rasmus
Rasmus, Pinglan och Albin.

Dog Bakery Stockholm är säkert det mest hunvänliga bageriet/cafét i landet. Även om det finns kaffe och en del annat för oss människor så är det främst fokus på vovvar och bagerisortiment till de på tassar.

Charlie, Sixten och Lizzie i skyltfönstret Dog Bakery Stockholm
Charlie, Sixten och Lizzie

Dog Bakery Stockholm

Vill du besöka hundbageriet så ligger det på Odengatan 100 i Vasastan, Stockholm.

Dog Bakery Stockholm
Dog Bakery Stockholm
Dela gärna det här...