fjällbrynt
Favoritbelöningen Fjällbrynt, skinkost på tub.
Dela artikeln.

Sedan maj år 2015 har Bowie, husky/lurcherblandningen fått det bra. Han kommer från Irland och är omplacerad i Sverige genom: Hundar utan hem

Bowie är 19 månader och supersocial blandiskille. Med människor funkar det väldigt bra, fast det är främst till andra hundar han visar sin stora önskan om flockgemenskap. Tillsammans med husse och matte blir det en massa fys och kontaktövningar, men också en hel del bus och avkoppling.

Bowie
Med klar blick

Bowie har bland annat provat på sprint på släphareträningar. Han visar även att han har en huskys dragvilja i sig, så Doggpull lär han få prova på. Daglig social träning i vardagen är också viktig och genomförs sporadiskt när de är ute bland folk.

Bowie
Kontaktövning med matte.

Drag och sprint speglas väldigt mycket i Bowie genom rasblandningen Husky som är starka draghundar och Lurcher som gett snabbheten från någon av raserna Whippet, Greyhound eller annan ras ur vinthundsgruppen.

Aktionträning och fyspass står matte mestadels för där hon arbetar med positiva förstärkningsmetoder. Vid godisbelöning är favoriten: Fjällbrynt, skinkost på tub

Fjällbrynt
Jag kan ta lite till om det går bra

När det är dags för vila och avkoppling är det till husse Bowie kommer. Han är en riktig fena på massage som ligger väldigt högt på Topp 10 listan, och det visar sig tydligt när han lägger sig ned på Hornstulls svala perronggolv och husse börjar klappa honom.

Bowie
Skulle sitta fint med lite massage.

Efter en liten stund kopplar Bowie av så fullständigt att husse behöver puffa lite på honom för att han ska resa sig upp då de ska tassa iväg.

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn