Elvis på besök i Stockholm och Riddarholmen
Kikar runt på Riddarholmen

En labrador på 10 månader med framtid som spår och sökhund.

Elvis är med sin familj på besök i Stockholm och gjorde en tur till Riddarholmen innan det var dags att bege sig till Norrköping.

Hans kennelnamn är Highjump´s without limits och kommer från Highjump´s kennel i Borlänge. Pappan heter Avalanche Kreutzburg och är polsk champion. Mamman heter Annual´s nobody´s darling. Planen för Elvis är spår där viltspår kommer bli hans grej.

Vårt möte inleddes med att jag blev tillfrågad om jag kunde hjälpa till och fota Elvis med hela familjen med en av deras mobiler. Absolut går det bra svarade jag. Efteråt passade jag på att fråga om jag också fick fånga ett par bilder och skriva några rader om honom.

Elvis med Mälardrottningen i bakgrunden.
Till vardags är namnet Elvis men annars Highjump´s without limits

Det gick alldeles utmärkt. Min snabba tanke var då att få Elvis med Mälardrottningen lite i bakgrunden. Jag plockade upp KONG-bollen för att få honom att kika in i kameran. Han var riktigt med på noterna. För självklart gillar en tio månaders labbevovve bollar. När vi var färdiga med fotandet skulle han givetvis få den.

Elvis vill leka
Jag kan väl få bollen?

Han var bara så glad i bollen att han tappade iväg den. Tyvärr rullade den ut över kajkanten och ned i Riddarfjärden. Förhoppningsvis guppar bollen iväg på nya äventyr och hittas av någon annan som får glädje av den.

Dela gärna det här...

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn