Internetfoto -betydande klick
Internetfoto -betydande klick

Två personer i Robertsfors i Västerbottens län bets under söndagskvällen av en hund varav den ena var ägaren.

Ägaren har avlidit av sina skador och den andra personen är förd med helikopter till sjukhus.

Hunden omhändertogs av polis med stöd av lagen om tillsyn av hund och katt. Efter beslut hos länsstyrelsen att hunden skulle avlivas så har detta genomförts på plats av polisen.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

På plats fanns även en andra hund. Den är omhändertagen med stöd av djurskyddslagen.
Anhöriga till den avlidna personen är underrättade.

Polisen utreder vad som hänt. En anmälan gällande grovt vållande till kroppsskada samt dödsfall utan misstanke om brott är upprättad enligt pressmeddelande uppdaterat måndag 24 oktober kl 8:06

Källa: Polisen

Uppdatering  kl 12:23

Polisen uppdaterar pressmeddelandet kl 12:23 i fallet att kvinnan som dog av skadorna är i 60-års åldern. Hunden var av rasen Amstaff och skall av okänd anledning ha gått till angrepp mot mannen.

Kvinnan skall då gått utomhus med sin hund och där själv blivit attackerad så svårt att hon avled av sina skador. Dödsfallet betraktas som en olycka eftersom det inte finns någon misstanke om brott då det var den nu avlidne kvinnans hund.

På adressen skall en tredje person funnits men som inte skadats. Förhör har hållits med vittnen under förmiddagen och den skadade mannen kommer höras senare under dagen.

Teknisk undersökning av fastigheten är gjord och den tidigare avspärrning är nu hävd.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.

Anlita Internetfoto för storytell-bilder som bryter mediebrus


Visste du att det tar endast 13 millisekunder för en människa att kunna identifiera en bild. Därför är bilder ett av det kraftfullaste verktygen för att bryta igenom mediebrus och uppmärksamma en verksamhets budskap. Efter bokfört fotouppdrag ingår även en exklusiv länkning till verksamhetens webbplats.
Läs mer om Fotouppdrag

Vad tycker du?

Skriv kommentar

Fyll i namn