Prenumerera på Hundkalendern
Hundkalendern. En nyhet på Internetfoto.

Hundkalender med tips om hundevent runt om i landet.

När nya hundevenemang publicerats på Hundkalendern får du som prenumererar på Internetfotos Hundkalender e-postnotiser om evenemangen. Prenumerationen är självklart gratis.

Tassa in och e-postprenumerera. Processen är enkel. Du fyller bara i namn och e-post.

Prenumerera Hundkalendern
Smidigt att prenumerera.

För att ingen ska missbruka någon annans e-postadress får du ett första mejl till den uppgivna @- adressen där du bekräftar den innan prenumerationen aktiveras.

Bekräfta prenumeration
Så ingen annan än du prenumererar i ditt namn.

När du bekräftat prenumerationen blir du informerad att verifieringen är genomförd. Här kan du även ändra dina inställningar och välja avsluta prenumerationen om du önskar det.

Prenumerera: Prenumerera på Hundkalendern

Standardinställningen är att du prenumererar på alla kategorier och städer. Men förhoppningen är att med tiden läggs det till fler kategorier och städer. Då kan det vara bra att kunna anpassa sin prenumeration med hundevent man är mest intresserad av.

Verifierad prenumeration.
Verifierad prenumeration.

När du är prenumerant får du mejl med eventet och länk till att läsa mer om det. Det finns även knapp för att du enkelt kan lägga till eventet i din kalender på dator eller i telefon.

Här är ett rubrikexempel i e-brev som mejlades då Julmarknad hos Hundstallet den 30 november 2019 mellan 12:00-15:00 publicerades på Internetfoto

Hundstallet event
Snart är det dags för Hundstallets Julmarknad

Klicka in här och prenumerera på hundkalendern:
Prenumerera på Hundkalendern

Till dig som arrangerar kommersiella eller kostnadsfria hundevenemang i Sverige

Event Hundmässa 2019
Hundkalendern I december finns eventet Hundmässan 2019

Oavsett var i landet du finns och arrangerar hundevenemang är du välkommen att mejla in uppgifter om eventet och få det publicerat på Hundkalendern.

Utveckling av tjänsten pågår och för närvarande är mejl den väg att annonsera. Så är du arrangör, klicka i väg ett mejl ifall du har tävlingar, utställningar, specifika hundträffar som exempelvis ras, träning eller andra event på gång.

Erbjudande till dig som vill annonsera Hundevent

Oavsett kommersiellt eller kostnadsfria hundevent är du välkommen att fram till och med 2020-02-28 annonsera gratis på Internetfotos Hundkalender.

På den här länken finns mejlformulär och information om det du behöver lägga med i mejlet. Annonsera hundevent kostnadsfritt

Kom också ihåg att helt kostnadsfritt prenumerera på Hundkalendern.
Prenumerera: Prenumerera på Hundkalendern

Dela gärna det här...