Gelato fri från animaliska ingredienser
Gelato fri från animaliska ingredienser

Största skillnaden mellan gräddglass och gelato är att gelaton är gjord på mjölk som gör att den blir fettsnålare. Dessutom är det mindre luft i gelaton mot gräddglass som kan innehålla 50 % luft.

För att lyfta gelato till en ännu högre nivå för glassentusiaster så har StickiNikki öppnat en helt vegansk glassbar på Mariatorget 1C i Stockholm.
Ett perfekt alternativ för dig som har siktet inställt på att äta mer icke animaliska produkter.

Vegansk gelato choklad/passionsfrukt
Vegansk gelato choklad/passionsfrukt

Här har man plockat bort mjölken och ersatt den med kokosmjölk eller hemgjord mjölk på nötter.

Mitt smaktest blev en våffla med vegansk choklad och passionsfrukt. Vilken smakupplevelse, fantastisk god och smakrik.

Gör ett besök hos StikkiNikki du också. Det är absolut värt att testa den här glassbaren som ligger på Mariatorget 1C på Södermalm i Stockholm.

Bussigt att du delar, tack

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn